Our Streamers1 στους 10 Γιάννηδες συνιστά… Aragami 2

Δυο πράγματα μας κάνουν χαρούμενους όταν έρχεται ένας νέος μήνας, το πρώτο είναι τα νέα game releases (τα οποία μπορείτε να διαβάσετέ εδώ) και φυσικά το δεύτερο είναι η καλύτερη στήλη του κόσμου, οπού σας λέω με ποιο παιχνίδι έχω καεί τον προηγούμενο μηνά.

Για τον μηνά που μας πέρασε λοιπόν, θα μιλήσουμε για το Aragami 2, το οποίο είναι ένα third person stealth game από την Lince Works και Yooreka Studio, που μας φέρνει στον θαυμαστό κόσμο των ninja και στην τέχνη του Kagemane no Jutsu (όσοι βλέπατε Naruto θα καταλάβετέ) ή αλλιώς την τεχνική της σκιάς.

Τι γίνεται στο παιχνίδι;

Όπως είπαμε και παραπάνω, είναι ένα stealth game, στο οποίο αναλαμβάνουμε τον ρολό ninja, που σαν δυνάμεις έχουν τεχνικές τις σκιάς οπού θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και το βασικό μας όπλο. Σε έναν κόσμο οπού οι κάτοικοι είναι επηρεασμένοι από μια μυστηριώδη δύναμη που διαβρώνει το σώμα και καταβροχθίζει το μυαλό, τα aragami είναι προικισμένα με ουσία σκιάς που τους προσδίδει υπερφυσικές ικανότητες, το οποίο βέβαια το αποκαλούν κατάρα.

Σκοπός μας στο παιχνίδι είναι να σώσουμε την φυλή Kurotsuba από αυτή την ασθένεια. Μέσα σε όλα αυτά, μια αντίπαλη φυλή, γνωστή ως Akatsuchi, θέλει να εξαλείψει κάθε φυλή από την ύπαρξη, ανεξάρτητα από το πόσο εγκληματικές είναι οι πολεμικές εξελίξεις.

Φυσικά μην περιμένετε έντονο και challenging gameplay, καθώς τα missions δεν είναι και κάτι τρομερά δύσκολο, είναι σαν να κάνουμε ένα απλό exploration στο map όπου τυχαίνει να υπάρχουν κάποιοι εχθροί. Έχουμε πάντως την επιλογή ή να τους ακινητοποιήσουμε ή να περάσουμε τελείως απαρατήρητοι. Ή απλά να τους σκοτώσουμε όλους.

Γιατί αξίζει να ασχοληθείτε;

Η αλήθεια είναι πως πλέον ζούμε σε έναν κόσμο οπού κυριαρχούν κατά κυριά βάση τα competitive, τα multiplayer και τα Battle Royale παιχνίδια και όσο και να μας αρέσουν αυτά, υπάρχουν και κάποιες στιγμές που θέλουμε να παίξουμε κάτι πιο χαλαρό με τους φίλους μας. Δυστυχώς όμως, είναι λίγα τα co-op παιχνίδια που αξίζουν. Ε λοιπόν το Aragami το δύο, είναι ένα από αυτά, καθώς μας δίνει και την δυνατότητα να παίξουμε έως 3 άτομα.

Αξίζει το Aragami 2 τελικά;

Κατά την γνώμη μου, αξίζει να επενδύσετε τον χρόνο σας σε αυτό το παιχνίδι. Ειδικότερα εάν θέλετε να παίξετε κάτι χαλαρό με τους φίλους σας. Το Aragami 2 μας προσφέρει ένα gameplay περίπου στις 15 ώρες, με ωραία γραφικά, ωραία μουσική και ωραία αισθητική.

Το  Aragami 2 μπορείτε αν το βρείτε μέσω του Stream έναντι των 34,99€ ή μέσω του Xbox Game Pass εάν είστε συνδρομητής σε αυτή την υπηρεσία.

Σχόλια

Σχετικά Γιάννης Σαμουήλ

Με λένε Γιάννη Σαμουήλ μπορείτε όμως να με φωνάζετε και Râgnarök. Καθώς πάντα ήθελα να ήμουν Viking και πολεμάω για να κερδίσω την θέση μου στην Valhalla. Επειδή όμως με εμποδίζουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες τελικά παίζω video games, από την εποχή των Atari (ναι είμαι τόσο παλιός που φύσαγα την κασέτα όταν δεν έπαιζε). Επιρροές σε παιχνίδια έχω κυρίως από MOBA, RPG και FPS άλλα οποίος θέλει τον παίζω και 1v1 σε fighting (μήπως και πάρουμε ποτέ αυτήν τη θέση στη Valhalla).

Δες επίσης

1 στους 10 Γιάννηδες συνιστά… Arcane

Η αγαπημένη σας στήλη επέστρεψε για άλλο έναν μηνά, αυτή την φορά όμως θα μιλήσουμε …