Our Streamers


Battle For Azeroth

Battle For Azeroth – Η μητέρα όλων των μαχών επιστρέφει

Η Blizzard μπορεί να μη γνωρίζει και πολλά από balance, είναι όμως πάντα πιστή στα ραντεβού της. Έτσι για άλλη μια φορά σχεδόν δύο χρόνια μετά το release του Legion ήρθε η στιγμή να συζητήσουμε για το επόμενο expansion. Το Legion αν και ένα ομολογουμένως πολύ καλό expansion δυσαρέστησε κάποιους για το αδύναμο pvp του. Αυτό έβαλε σκοπό να διορθώσει λοιπόν στο Battle for Azeroth και without further ado (που λέμε και στο χωριό μου) ας δούμε περι τίνος πρόκειται!

Ένας νέος πόλεμος καραδοκεί να ξεσπάσει στον Azeroth φέτος το καλοκαίρι. Μετά τις περιπέτειες εναντίον των δαιμόνων του Sargeras το σκηνικό του WoW επιστρέφει εκεί που ξεκίνησε, στη μάχη των Horde με τους Alliance. Οι Alliance, διψάνε για εκδίκηση. Αισθάνονται προδομένοι καθώς πιστεύουν πως οι Horde τους εγκατέλειψαν, μη γνωρίζοντας ότι δεν είχαν άλλη επιλογή. Τα Horde, αποδυναμωμένα, αλλά όπως πάντα πεισμωμένα ως το κόκκαλο, είναι έτοιμα για τη μάχη που έπεται.
Η μάχη αναμένεται να είναι μεγάλη, όπως εξάλλου μας έδειξε και η Blizzard στο trailer επιστρατεύοντας φιγούρες όπως ο Saurfang(!!!). Προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα τα δύο faction, ζήτησαν βοήθεια από ποικίλες φυλές που συνάντησαν στο Legion, και θα τη λάβουν.

Επειδή όμως και εμείς οι ίδιοι σαν παίχτες πρέπει να προετοιμαστούμε, πλέον μπορούμε να προαγοράσουμε το World Of Warcraft: Battle For Azeroth. Κατά την αγορά λαμβάνουμε ένα 110 level boost, για να ξεκινήσουμε σιγά-σιγά τις ετοιμασίες μας.

Περιοχές
Το Battle For Azeroth, φέρνει στο παιχνίδι τρεις νέες περιοχές, το βασίλειο του Kul’Tiras για τους Alliance και την αυτοκρατορία των αρχαίων Zandalar Troll για τους Horde. Τα δύο faction θα παλέψουν για τη κατοχή της τρίτης περιοχής, του Stromgarde στα νέα warfronts (20 player pvp zones).

Φυλές
Οι φυλές που μπορούν να ξεκλειδωθούν αυτή τη στιγμή κατά την αγορά του expansion είναι:

For the Horde!

 • Nightborne, τους οποίους οι παίχτες τους βοήθησαν να ανεξαρτητοποιηθούν από το Nightwell και τη τυραννία της Elisandre όπου να σημειώσουμε ότι παραλίγο και να τους καταστρέψει.

Battle For Azeroth

 • Highmountain Tauren,  έχουνε για αρχηγό τη Mayla Highmountain και οι παίχτες την βοήθησαν να συγκεντρώσει τις δυνάμεις όλου του Highmountain εναντίον του Dargrul.

Battle For Azeroth

For the Alliance!

 • Void elves, πρώην blood elves που εκδιώχθηκαν από τη Silvermoon γιατί ασχολήθηκαν με το void και πλέον ακολουθούν την Alleria Windrunner.

Battle For Azeroth

 •  Lightforged Draenei, ουσιαστικά είναι draenei τα οποία ήτανε στο στρατό του φωτός (army of the light) και πεφωτιστήκανε από τη Xe’ra

Battle For Azeroth

Ενώ στη Blizzcon μας είχε αποκαλυφθεί ότι οι Alliance θα έχουνε επιπλέον τα Dark Iron Dwarves, και αντίστοιχα τα Horde τα Zandalari Trolls, δεν έχει αναφερθεί κάτι ακόμα. Φαντάζομαι βέβαια πως θα μπούνε στο παιχνίδι το καλοκαίρι με το release του expansion.

Εντωμεταξύ μόνο εγώ βλέπω λίγο άδικα τα νέα races; Από τη μία έχεις τα  void elves και τα draenei του φωτός με τις γαμ*τες πανοπλίες και από την άλλη έχεις τα tauren με tribal και μια … junkie έκδοση των elves;

Standard vs Deluxe Edition

Προφανώς, πέρα από τη κλασσική και απλή έκδοση μπορεί ο κόσμος να βάλει ελάχιστα πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη και να αποκτήσει τη Deluxe έκδοση για μερικά in-game goodies (Make it rain).

 • World Of Warcraft: Ένα faction specific mount, για τους Alliance Seabraid Stallion, και Gilded Ravasaur για τους Horde
 • Hearthstone: Το «Azeroth is Burning» card back.
 • Starcraft II: Spray με θεματολογία Horde/Alliance.
 • Heroes of the Storm: Ένα νέο mount με 3 παραλλαγές, το Primal Flamesaber.
  Overwatch: Horde/Alliance φωνές για τον Torbjom και emotes για την Tracer, spray με τους Anduin, Sylvanas, Jaina, και Saurfang και εικονίδια που αντιπροσωπεύουν το Kul Tiras και Zandalar.
  (Οι παίχτες που θα αγοράσουν το deluxe edition θα πάρουν όλα τα παραπάνω άμεσα με εξαίρεση το mount του Heroes of the storm που θα έρθει στο επόμενο update του παιχνιδιού.)

Τέλος περιμένουμε να μάθουμε πληροφορίες για το Collectors Edition (ελπίζω σε αγαλματίδιο Sylvannas)

Συνοψίζοντας:

Λεηλατήστε τα νησιά της Μεγάλης Θάλασσας: Βγείτε να κάνετε «Island Expenditions» κατακτώντας εχθρούς, γη και άλλους παίχτες με σκοπό να μαζέψετε προμήθειες για το πόλεμο (Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν)
Warfronts: Περιοχές που γίνονται μάχες 20 ατόμων με σκοπό την κατάκτηση στρατηγικών περιοχών και πόρων.

Δώστε στις πανοπλίες σας την δύναμη των τιτάνων: Ψάχτε και βρείτε Azerite, έναν ανεκτίμητο πόρο που ανακαλύφθηκε πρόσφατα χάρη στη μάχη με τους δαίμονες. Σε συνδυασμό με το «Heart of Azeroth» (ενα κολιέ) που μας δίνει ο Magni (το κινουμενο διαμάντι) μπορούμε να παραμετροποιήσουμε τις πανοπλίες μας με νέες δυνάμεις.
Νέες πέτρες.. τις βάζετε σε ένα αντικείμενο και κάνετε τη πανοπλία σας πιο δυνατή.
Lvl 120: Nothing to see here, κλασσικά έπρεπε να ανέβει.

Ουσιαστικά με το νέο expansion, ίσως επιτέλους δοθεί ένα σοβαρό τέλος στη διαμάχη των Horde με τους Alliance, η οποία αν και έχουνε γίνει τόσες ανακωχές ανά καιρούς ακόμα καλά κρατεί. Θα δούμε για πρώτη φορά μετά το Vanilla σα κεντρικό άξονα του παιχνιδιού τη κόντρα Alliance vs Horde. Διαφορετικοί πρωταγωνιστές αλλά με τον ίδιο παρονομαστή.. ποιος θα κυριαρχήσει?! Θα ήθελα πολύ να πω κάτι αστείο εδώ, αλλά το μόνο που σκέφτομαι είναι οτι έρχεται νέο expansion.. Πάλι θα τρέχω μετά τη δουλειά με τη ψυχή στο στόμα για raids!

Τέλος απλά να πω… FOR THE HORDE!

Σχόλια

Σχετικά Ειρήνη "Magia"

Είμαι η Ειρήνη "Magia" Παπαδάκη και είμαι 22 χρονών. Ασχολούμαι με το gaming από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου χάρη στη τύχη που είχα να είναι ο πατέρας μου φανατικός console gamer. Όντας από μικρή στα βαθιά, είμαι πλέον φανατική κυρίως των single player και λάτρης του WoW. For the Horde

Δες επίσης

e3 2021 gamelab

Το GameLab θα παρακολουθήσει μαζί σας την E3 από το Twitch

Μετά από ένα χρόνο αποχής, η E3 επιστρέφει δυναμικά, σε λίγες μόνο ώρες. Και αν …