Our Streamers


Call Of Duty: Modern Warfare ΙΙ THUMB

Call of Duty: Modern Warfare II – PC Review

Κάθε χρόνο πλέον όλοι περιμένουμε τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, το καλοκαίρι, τις διάφορες αργίες και την κυκλοφορία ενός νέου παιχνιδιού Call of Duty. Mε το Vanguard να μην έχει καταφέρει να πείσει το κοινό ότι είναι άξιο να μπορεί να “σηκώσει” τις απαιτήσεις που έρχονται μαζί με το όνομα της σειράς, το βάρος της αποκατάστασης έπεσε στο Call of Duty: Modern Warfare II.

Πρώτου όμως σας πω την γνώμη μου για το παιχνίδι, πάμε λίγο να δούμε τι ακριβώς μας προσφέρει το remaster, ενός από τα καλυτέρα παιχνίδια της σειράς (αν και για εμένα το καλύτερο είναι το Call of Duty 2 αλλά προχωράμε). Επίσης να αναφέρω πως στο review που είχα κάνει όταν είχε κυκλοφορήσει η beta του παιχνιδιού,, είχα επικεντρωθεί, θέλοντας και μη, στο multiplayer κομμάτι οπότε τώρα θα δώσω μεγαλύτερο βάρος στο campaign.

Το Call of Duty: Modern Warfare II μας βάζει σε μια καινούρια ιστορία με τους ιδίους όμως operators που είχαμε αγαπήσει όλοι, όπως τον Soap, τον Captain Price και φυσικά τον Ghost, αλλά μας συστήνει και σε νέους χαρακτήρες όπως είναι ο Alejandro Vargas.

Στην ιστορία που μας παρουσιάζει το παιχνίδι, η ομάδα με το όνομα Task Force 141 θα ταξιδέψει στον κόσμο με σκοπό να σταματήσουν ένα τρομοκράτη που έχει στην κατοχή του 3 Αμερικάνικους πυραύλους. Το θέμα όμως δυσκολεύει, όταν εμπλέκονται στα ποδιά της Task Force, το μεξικανικό καρτέλ Las Almas, η Shadow Company, μια ιδιωτική εταιρία μισθοφόρων και η αμερικανική κυβέρνηση/CIA.

Αρχικά, το campaign του παιχνιδιού είναι γύρω στις 8-10 ώρες και μπορώ να πως απόλαυσα κάθε στιγμή, από το κομμάτι των visuals, έως και το κομμάτι του ήχου. Αυτό φυσικά που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν τα Interaction και οι συζητήσεις μεταξύ των operators, που είχαν μια αρκετά μεγάλη δόση χιούμορ, με κάποιες φορές μάλιστα τα αστεία τους να είναι αρκετά… καυστικά.

Τα missions είχαν όλα ξεχωριστό ενδιαφέρον και δεν μου φάνηκαν κουραστικά ή επαναλαμβανόμενα με την κάθε αποστολή που έπρεπε να φέρω εις πέρας να θέλει διαφορετικό σχεδιασμό και διαφορετική προσέγγιση. Σε άλλα έπρεπε να κινηθώ πιο αθόρυβα, άλλα να χρειάζονται μια πιο τακτική προσέγγιση και άλλα να θέλουν survival skills.

Και αναφορικά με αυτό που είπα στην πρώτη παράγραφο, θεωρώ πως το campaign του MW2, είναι κάτι παραπάνω από άξιο για να κάθετε δίπλα από τα άλλα μεγαθήρια της σειράς του Call of Duty.

Όσο για το pvp κομμάτι κι αυτό είναι αρκετά ανανεωμένο. Mπορώ να πω ότι το απόλαυσα αρκετά αλλά σιγουρά αλλά δεν νομίζω πως θα με κάνει να ασχοληθώ ποτέ σοβαρά.

Όσοι έχετε διαβάσει τα review μου και ειδικότερα τα review μου σε FPS παιχνίδια, θα ξέρετε την αγάπη μου για το συγκεκριμένο είδος. Αν και το Call of Duty είναι ένα από τα παιχνίδια που έχω παρατήσει εδώ και πολύ καιρό το Call of Duty: Modern Warfare II με έκανε να ξανανιώσω την ίδια ευχαρίστηση όπως όταν έπαιζα το CoD 2, που είναι κι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Mε έκανε σε στιγμές να νιώσω ότι ζω το παιχνίδι από μέσα, ένα παιχνίδι που θα το συνιστούσα ακόμα και σε παίχτες που δεν έχουν ακουμπήσει ποτέ στο παρελθόν άλλα παρόμοια παιχνίδια.

Κατανοώ ότι υπάρχουν εκεί έξω άτομα που δεν χάνουν παιχνίδι που να έχει στον τίτλο του το όνομα “Call of Duty”, για πολλούς λόγους, όμως όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να το σκεφτείτε καλύτερα, γιατί αν το πάρουμε αναλογικά, η σχέση απόδοσης και τιμής δεν είναι και πολύ καλή, μιας και για να το αποκτήσει κάποιος θα πρέπει να βγάλει από την τσέπη του 70€ και κατά την γνώμη μου, τα λεφτά αυτά είναι πολλά για ένα campaign (10 μόνο ωρών) και PvP.

Βαθμολογία: 7,5/10

Διαβάστε ακόμη:

Destroy All Humans! 2: Reprobed – PC review

Zorro The Chronicles – PC review

Σχόλια

About Γιάννης Σαμουήλ

Με λένε Γιάννη Σαμουήλ μπορείτε όμως να με φωνάζετε και Râgnarök. Καθώς πάντα ήθελα να ήμουν Viking και πολεμάω για να κερδίσω την θέση μου στην Valhalla. Επειδή όμως με εμποδίζουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες τελικά παίζω video games, από την εποχή των Atari (ναι είμαι τόσο παλιός που φύσαγα την κασέτα όταν δεν έπαιζε). Επιρροές σε παιχνίδια έχω κυρίως από MOBA, RPG και FPS άλλα οποίος θέλει τον παίζω και 1v1 σε fighting (μήπως και πάρουμε ποτέ αυτήν τη θέση στη Valhalla).

Check Also

Marvel’s Midnight Suns – PC Review

Ένα όμορφο παιχνίδι ή μια έξυπνη οφθαλμαπάτη; Γενικά, δεν με έχετε δει πολλές φορές να …