Our Streamers


Borderlands 3

Έρχεται Borderlands 3;

Όσα γνωρίζουμε έως τώρα για το Borderlands 3

Έχουνε περάσει πέντε χρόνια από όταν, η Gearbox, κυκλοφόρησε το Borderlands 2 και αν κρίνουμε σύμφωνα με την επιτυχία του δε θα ήτανε καθόλου περίεργο να έρθει και η συνέχεια του.
Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις από τους δημιουργούς του παιχνιδιού ότι έρχεται νέος τίτλος στη σειρά, κάτι το οποίο βγάζει και αρκετό νόημα. Το θέμα είναι..πότε;

Ημερομηνία Κυκλοφορίας;
Όπως είναι λογικό, μιας που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ύπαρξη του παιχνιδιού δεν έχουμε και ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου της Take-Two, Strauss Zelnick, ο οποίος δήλωσε, «Ένας πολυαναμενόμενος τίτλος από μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της 2Κ» είναι στο στάδιο παραγωγής για το οικονομικό έτος 2019 (Οκτώβρης 2018 – Σεπτέμβρης 2019).
Παρά το γεγονός πως δεν το αναφέρει άμεσα, λόγω του ότι το Red Dead Redemption 2 θα βγει πριν από τη προαναφερθείσα περίοδο, το Borderlands 3 είναι το πιο πιθανό ενδεχόμενο. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η Gearbox έχει αναφέρει ότι έρχεται νέο παιχνίδι Borderlands.

Όπως αναφέραμε και πριν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ίσως δούμε το παιχνίδι αυτό, λαμβάνοντας υπ’όψιν την πιο πρόσφατη συνομιλία μεταξύ του Elon Musk (Πρόεδρος Tesla) και του Randy Pitchford (Πρόεδρος Gearbox) στο Twitter. Κατά τη συνομιλία τους, o Elon αναφέρθηκε στη δημιουργία και την πώληση του φλογοβόλου της «Boring Company». Και ΜΠΟΥΜ! Ο Randy έσπευσε να απαντήσει ότι σκοπεύει να το προσθέσει στο νέο παιχνίδι Borderlands.

Θέλει ο Randy να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει.

Προχωρώντας πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στο Pax West (Event των ΗΠΑ) του 2017 ο Randy, ανακοίνωσε ότι το 90% της ομάδας του Gearbox “εργάζεται σε αυτό που θέλουν οι περισσότεροι”. Πόσο πιο φανερό να το κάνει; Πόσο μάλλον το γεγονός ότι εκείνη τη στιγμή ήτανε μαζεμένοι κατά κύριο λόγο οι οπαδοί της σειράς Borderlands.
Περίπου την ίδια χρονική περίοδο με το Pax West, ο Randy συμμετείχε σε μια συνέντευξη του IGN κατά την οποία ανέφερε ότι σε περίπτωση που φτιαχτεί ποτέ άλλο παιχνίδι Borderlands θα αποτελεί μια πραγματική συνέχεια του, σε αντίθεση με το spinoff pre-sequel.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι το επόμενο παιχνίδι της Gearbox θα είναι ένα «πολύ μεγάλο και αντάξιο» βήμα μπροστά για τη σειρά.

Συνεχίζουμε με τον Απρίλη του 2017  όπου o Randy ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φορούσε μια στολή που καταγράφει κινήσεις.

«Κάνω ένα γύρισμα, ΊΣΩΣ παριστάνω ένα ψυχοπαθή ληστή σε ένα παιχνίδι που ΊΣΩΣ δουλεύουμε.».

Δεδομένου ότι το Borderlands έχει για εχθρούς ψυχοπαθείς ληστές, αυτό είναι άλλη μια ένδειξη.

Ακόμα πιο παλιά, ο Randy κατά τη παρουσίαση του GDC ανέβηκε στη σκηνή και έκανε επίδειξη μια νέας τεχνολογίας που «μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα μελλοντικό παιχνίδι της Gearbox». Διευκρίνισε πως αυτά που είδαμε δεν είναι από κάποιο παιχνίδι, αλλά μάλλον πήγε να τα μαζέψει για άλλη μια φόρα καθώς αυτά που παρουσιάστηκαν, θύμιζαν ξεκάθαρα Borderlands.
Στη συνέχεια, αποκάλυψε μια τεχνολογία που είναι ικανή να προσομοιώσει διαφορετικές φυσικές ανάλογα τους πλανήτες. Συγκεκριμένα είπε «Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές φυσικές και ο ήλιος καθώς και τα φεγγάρια να είναι εν τέλει σε διαφορετικές θέσεις από ότι έχουμε συνηθίσει στη Pandora.»

Τέλος, άμα σκεφτούμε σχεδόν δύο χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στο Pax East του Απριλίου 2016, o Randy είχε δηλώσει «Δεν είναι μυστικό, προφανώς θα υπάρξει και άλλο Borderlards». Ενώ ανέφερε ότι υπεύθυνος σχεδιασμού θα είναι ο Scott Kester. «Δε ξέρουμε καν αν θα το αποκαλέσουμε έτσι. Θα μπορούσαμε να το πούμε και Borderlands 4.»

Όπως και να έχει, εάν οι θεωρίες εν τέλει ισχύουν και όντως δουλεύουνε πάνω στο Borderlands 3, ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει κυρίως από το γεγονός πως ο συγγραφέας, Mikey Neumann, αναγκάστηκε να παραιτηθεί για λόγους υγείας. Δεύτερων, ο επικεφαλής συγγραφέας, Anthony Burch, έχει επίσης φύγει από την εταιρεία με αποτέλεσμα να μην έχουμε ΙΔΕΑ για το ποιος θα γράψει την ιστορία.
Τέλος, o David Eddings, φωνή του Claptrap, έχει φύγει από την Gearbox οπότε είναι λίιιγο απίθανο να ξαναναλάβει το ρόλο αυτό…

Για να κλείσω λοιπόν κάπου εδώ, όλα αυτά είναι θεωρίες και καθαρές υποψίες. Βάσιμες, αλλά παραμένουν ακόμα φήμες έως ότου ο αγαπημένος μας Πρόεδρος της Gearbox σταματήσει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του και κάνει την επίσημη ανακοίνωση και επιβεβαιωθούμε!
Έλα Randy μεταξύ μας..ποιόν κοροϊδεύεις ;

Σχόλια

Σχετικά Ειρήνη "Magia"

Είμαι η Ειρήνη "Magia" Παπαδάκη και είμαι 22 χρονών. Ασχολούμαι με το gaming από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου χάρη στη τύχη που είχα να είναι ο πατέρας μου φανατικός console gamer. Όντας από μικρή στα βαθιά, είμαι πλέον φανατική κυρίως των single player και λάτρης του WoW. For the Horde

Δες επίσης

e3 2021 gamelab

Το GameLab θα παρακολουθήσει μαζί σας την E3 από το Twitch

Μετά από ένα χρόνο αποχής, η E3 επιστρέφει δυναμικά, σε λίγες μόνο ώρες. Και αν …