Our StreamersFire Emblem Warriors: Three Hopes – Nintendo Switch Review

Ένα παιχνίδι το οποίο θέτει τον πήχη αρκετά ψηλά για τους ανταγωνιστές του

Καλησπέρες, καλησπέρες! Το ξέρω ότι σας έλειψα, έτσι είπα να κάνω δυναμική εμφάνιση και αυτή την φορά με ανανεωμένη διάθεση και λουκ.

Nintendo Switch game αυτή την φορά, που είχα και καιρό να πω την αλήθεια μου και το αποτέλεσμα με δικαίωσε και ένιωσα εντυπωσιασμένος και με το παραπάνω!

Ο τίτλος που μου ανατέθηκε ήταν το Fire Emblem Warriors: Three Hopes και είναι ένα Nintendo Switch sequel των κλασικών war games (βλέπε Samurai Warriors) από την αγαπημένη σε όλους μας Koei Tecmo, ενώ την ανάπτυξή του έχουν αναλάβει η Omega Force και η Team Ninja.

Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι έχω την εμπειρία να γράψω review για συγκεκριμένου είδους τίτλους μιας και είμαι Big fan των σειρών Samurai Warriors και Dynasty Warriors από τις πρώτες κυκλοφορίες τους (είμαι σχεδόν 30χρονών μην το ξεχνάτε αυτό).

Πρώτη φορά έδωσα το challenge στο gaming ego μου να δοκιμάσει αντίστοιχο τίτλο σε Nintendo Switch και μπορώ να πω ότι είχα ανάμεικτα συναισθήματα στην αρχή, γιατί πολύ απλά δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω.

Όμως αυτό που αντίκρισα, με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Επιτέλους σε τέτοιου είδους τίτλο βλέπω και ένα background story που πραγματικά δεν το περίμενα και με εντυπωσίασε. Ξεφεύγει από το κλασικό “μάχη από map σε map, σκότωσε το Boss-next map τα ίδια” κλπ. Έχει Αρχή-Μέση-Τέλος και θα πω ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ, γιατί βάζεις τον καθένα που παίζει τον τίτλο να αναμένει και κάτι διαφορετικό να τον τραβήξει μέχρι το credit scene. Παρουσιάζει μια ιστορία που δεν υπάρχει απλά για να γεμίσει το χρόνο μέχρι να φορτώσει η επόμενη πίστα, αλλά τραβάει τους παίχτες να δουν την εξέλιξή της.

Από το κομμάτι ΓΡΑΦΙΚΑ έμεινα άκρως εντυπωσιασμένος. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στο κομμάτι αυτό και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλύτερο από ό,τι περίμενα για Nintendo Switch κονσόλα. Σίγουρα με την δουλεία που έχουν ρίξει οι εταιρίες, έχουν πάει το παιχνίδι “αρκετά σκαλιά πιο πάνω” και τους βγάζω το καπέλο.

Από άποψη MECHANICS είναι αρκετά κλασικό για Full contact war game, αλλά κι εδώ δόθηκε αρκετή έμφαση στην λεπτομέρεια και δαπανήσανε προσωπικό χρόνο ρε παιδί μου και μόνο γι’ αυτό δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό. Εξαιρετική δουλειά στον χειρισμό και στα Abilities του εκάστοτε χαρακτήρα για unleased hell καταστάσεις κατά την διάρκεια της μάχης.

Κλείνοντας, μπορώ να πω ότι το παιχνίδι είναι και πιο όμορφο και πιο καλοσχεδιασμένο και πιο προσεγμένο, ακόμα και από αντίστοιχες PC versions διαφόρων τίτλων της ίδιας εταιρίας. Κι αυτό λέει πολλά. Πάρα πολλά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

Σχόλια

About Φώτης Πόθος

Πού, εδώ μιλάω? Γειά σας. Είμαι ο Φώτης aka Galahad3 για αρκετούς. Gamer από κούνια θα έλεγα. Platform puzzle/adventure games addict! Εντάξει με κέρδισε το PES κάποτε και είχαμε και αρκετές επίσημες επιτυχίες θα έλεγα. Πλέον θα με βρείτε Live να παίζω FPS games, Ηorrors ή να ταλαιπωρώ τις κονσόλες μου ( είναι αρκετές ) γιατί κάτι που ξέχασα είμαι και Campaigns Master! Απαιτητικός και λάτρης της λεπτομέρειας ως απόφοιτος 3D Animator/Game developer και μεταπτυχιακό σε Scenario and Music production για Video Games θα με βρείτε πλέων εδώ να σχολιάζω ( κυρίως ) και να δίνω reviews στον κόσμο αααα και φυσικά από την όμορφη πόλη του Εδιμβούργου!

Check Also

RoboCop: Rogue City – PC Review

Όπως όλοι γνωρίζετε, μέσα από τα πολλά review μου που έχετε διαβάσει, είμαι μεγάλος fan …