Our StreamersGameLab X Creative Labs: Ηχόμπαρες για όλους

Η συνεργασία μας με την Creative Labs συνεχίζεται και μετά τα Super XFI και τον κύκλο τους που έκλεισε, ήρθε η ώρα για κάτι εντελώς διαφορετικό, το οποίο όμως εξακολουθεί να έχει την υπογραφή της Creative πάνω του. Μια υπογραφή, η οποία συνδέεται με την ποιότητα και το στυλ της εταιρίας, αλλά και με το κομμάτι του ήχου γενικότερα.

Επιπλέον, είμαστε σε μια εποχή, όπου το console gaming είναι “στα πάνω του”, γνωρίζοντας μια τεράστια άνθηση, στην οποία βέβαια συνέβαλαν και οι κυκλοφορίες των κονσόλων νέας γενιάς. Όμως, φυσικά, για να μπορέσει κανείς να απολαύσει στο έπακρο την εμπειρία που μπορεί να προσφέρει μια κονσόλα, εκτός από την ίδια την κονσόλα φυσικά, χρειάζεται και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Δηλαδή, μια καλή και μεγάλη οθόνη, ένα αναπαυτικό κάθισμα και φυσικά ένα σύστημα ήχου που θα τον βάλει για τα καλά στον κόσμο του εκάστοτε παιχνιδιού.

Κι εδώ, όπως είπαμε και στην αρχή, έρχεται να “κουμπώσει” η Creative Labs, όπου μας δίνει την δυνατότητα να σας βοηθήσουμε να εμπεδώσετε καλύτερα το μότο της, «Experience the world from sofa». Καθώς πλέον, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τρεις από τις καλύτερες ηχόμπαρες που κυκλοφορούν στην αγορά με 10% έκπτωση, χρησιμοποιώντας, πριν την αγορά σας, τον κωδικό GLSB10OFF. Η οποία έκπτωση μάλιστα, συνδυάζεται και με την έκπτωση που τρέχει αυτή την περίοδο η ίδια η Creative, μειώνοντας ακόμα περισσότερο την τελική τιμή.

Οι ηχόμπαρες τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε σε μειωμένη τιμή και σίγουρα πρόκειται να μετατρέψουν τον χώρο σας σε μια μικρή αίθουσα είναι οι, Stage V2, Stage 360 και τέλος την εκπληκτική Sound Blaster Katana V2.

Και επειδή ίσως μερικοί από εσάς να μην γνωρίζετε και πολλά, ας πούμε λίγα λόγια για την κάθε μια ηχόμπαρα ξεχωριστά.

Αρχίζοντας με την πιο “παλιά” την Creative Stage V2, η οποία συγκριτικά με τις άλλες δύο, είναι η “κυρία” της υπόθεσης, αφού χωρίς να υστερεί σημαντικά σε απόδοση, είναι αυτή με τον πιο κομψό σχεδιασμό, με σκοπό να ταιριάζει γάντι σε όποιον χώρο κι αν αποφασίσετε να την βάλετε. Η Stage V2, περιέχει την τεχνολογία ήχου Clear Dialog, η οποία δίνει έμφαση στους διαλόγους, χωρίς να χρειάζονται οι χρήστες να αυξομειώνουν την ένταση του ήχου, ενώ παράλληλα υποστηρίζει όλες τις Sound Blaster τεχνολογίες της Creative.

Συνεχίζουμε με την Creative Stage 360, η οποία, ναι μεν μπορεί να σας ακολουθήσει στα gaming sessions σας, όμως λάμπει όταν αποφασίσετε να δείτε, χαλαρώνοντας, κάποια ταινία, ή παίζοντας κάποιο narrative game που είναι και της μόδας. Η τεχνολογία Dolby Atmos της Stage 360, μπορεί να δημιουργεί τρισδιάστατο ήχο, που μοιάζει με κινηματογραφικό, με ρεαλιστική αναπαραγωγή surround, τον οποίο τον μεταφέρει στο σαλόνι σας (ή όπου αλλού σκοπεύετε να την τοποθετήσετε) μεταφέροντας την εμπειρία σας σε άλλα επίπεδα.

Και τέλος, έχουμε την Sound Blaster Katana V2, ίσως το απόλυτο όπλο της Creative στον συγκεκριμένο τομέα. Αφού η Katana V2 της Creative περιέχει μια μίξη από τις καλύτερες τεχνολογίες ήχου της εταιρίας. Είτε αυτό αφορά το gaming, είτε την παρακολούθηση ταινιών και άλλων προγραμμάτων, αφού με τον ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή Dolby Audio, οι χρήστες απολαμβάνουν την κινηματογραφική εμπειρία. Ακόμα, η Katana είναι ιδανική για όσους θέλουν να χρησιμοποιούν ακουστικά, αφού περιέχει και την τεχνολογία Super X-Fi Headphone Holography, η οποία αναδημιουργεί την ηχητική σκηνή ενός πολυτελούς συστήματος υψηλών προδιαγραφών στα ακουστικά σας. Τέλος, μιας και μιλάμε για το απόλυτο προϊόν ήχου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές και αναγνωρίσιμες λειτουργίες της εταιρίας, όπως το SXFI BATTLE και το Scout Mode, δύο λειτουργίες ειδικά σχεδιασμένες για gamers.

Έτσι λοιπόν, αν ψάχνετε να αναβαθμίσετε την εμπειρία του ήχου, αυτή είναι μια αρκετά καλή ευκαιρία για να το κάνετε, δεδομένου ότι θα μπορείτε να εξοικονομήσετε και ορισμένα χρήματα, χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό κωδικό μας.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Ανασκόπηση 2022: Ένα γεμάτο έτος μέσα από τα μάτια των συντακτών του GameLab

Το 2022, κατά γενική ομολογία, δεν ήταν και το πιο εύκολο έτος της ιστορίας. Παρά …