Our StreamersΞεκινάει σε λίγες μέρες το πρώτο μεγάλο Community Challenge του Gamelab

Χτες, σας ενημερώσαμε για την νέα μας συνεργασία με την HELL ENERGY και την συμμετοχή της στα events που πρόκειται να ακολουθήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα. Και όσοι διαβάσατε το εν λόγω κείμενο, αν παρατηρήσατε, στο τέλος σας είπαμε να μείνετε συντονισμένοι, καθώς τα events αυτά θα άρχιζαν σύντομα.

Ε λοιπόν, δεν έχουν περάσει καλά-καλά ούτε 24 ώρες και είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε το πρώτο. Το οποίο όμως είναι το πιο “πολύπλοκο”, αλλά συνάμα και κερδοφόρο για το κοινό.

Ο λόγος για το νέο Community Challenges Event, μέσω του οποίου θα μπορείτε (κοινό) να διεκδικήσετε πολλά δώρα, τα οποία φυσικά θα προέρχονται από τις χορηγάρες μας (κι όχι μόνο).

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Τι “διάολο” (είδατε τι κάναμε εκεί οι “σατανάδες”) είναι τα Community Challenges;

Αρχικά, μιλάμε όχι για ένα, αλλά για αρκετούς mini διαγωνισμούς οι οποίοι θα γίνονται από τα κανάλια διαφόρων streamer του Gamelab Hub. Οι συμμετέχοντες streamers λοιπόν, από την Δευτέρα, 23 Μαΐου και για έναν ολόκληρο μήνα, θα θέσουν ένα στόχο στο κοινό τους, που θα είναι με την μορφή συγκέντρωσης πόντων (αυτοί οι πόντοι που συλλέγει το κοινό τους όσο περισσότερο παρακολουθούν το εκάστοτε κανάλι, που φαίνονται κάτω αριστερά από το chat).

Στη συνέχεια, μετά το πέρας του ενός μήνα, όσοι από τους συμμετέχοντες streamers καταφέρουν και “πιάσουν” τους στόχους τους, που όπως καταλαβαίνετε εσείς θα παίζετε τον μεγαλύτερο ρόλο σε αυτό, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και στον “μεγάλο τελικό” του CC.

Και εδώ αρχίζει το καλό, καθώς όποιος από τους streamers καταφέρει και πάρει μέρος στον τελικό, θα πρέπει να αναμετρηθεί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, με έπαθλο μεγάλα δώρα, στην διαδικτυακή μας αρένα. Όμως τα δώρα αυτά, δεν προορίζονται για τον ίδιο, αλλά για το κοινό του. Έτσι λοιπόν, οι νικητές αυτού του mini τουρνουά (μιας και δεν θα είναι μόνο ένα έπαθλο), θα πάρουν τα δώρα και μετά με την σειρά τους θα τα προσφέρουν σε εσάς, μέσω δικών τους διαγωνισμών.

Και φυσικά για να μην υπάρχουν υπόνοιες μεροληψίας, το παιχνίδι στο οποίο θα “παλέψουν” θα αποκαλυφθεί λίγες μόνο ώρες πριν από τον τελικό (και όχι δεν θα είναι κάποιο από τα mainstream games που κυκλοφορούν) για να είναι δίκαιο προς όλους. Και εννοείται πως τα παιχνίδια του τελικού θα μεταδοθούν ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Gamelab στο Twitch.

Κοινώς, θα πρέπει απλά να παρακολουθείτε τους αγαπημένους σας streamers, να συλλέγετε πόντους και να καταφέρετε να τον “πάτε” στον τελικό.

Τώρα, τα δώρα, όπως αναφέραμε και στην αρχή, θα προέρχονται από τους δύο μεγάλους χορηγούς μας, την Creative και την HELL, όμως επιτρέψτε μας να μην τα αναφέρουμε από τώρα για να έχει και λίγο σασπένς η υπόθεση. Αν και από τα ονόματα των δύο αυτών εταιριών σίγουρα θα μπορείτε στο περίπου να κάνετε υποθέσεις. Ή μήπως όχι;

Από την άλλη, οι streamers οι οποίοι θα συμμετέχουν (και κατ’ επέκταση και το κοινό τους) στο Community Challenge είναι αναλυτικά οι:

Antigonizer, AlexMorakGaming, NoPlanGamers, MrMitsosP, NemerothGR, Senor1taTV, JanjusTV, GamingAsylum, LastZer0 και Delear_Zaza.

Αρχικά, μιλάμε όχι για ένα, αλλά για αρκετούς mini διαγωνισμούς οι οποίοι θα γίνονται από τα κανάλια διαφόρων streamer του Gamelab Hub.

Ετοιμαστείτε λοιπόν, γιατί, απλά παρακολουθώντας τα κανάλια (που οι περισσότεροι ήδη βλέπετε), θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πολλά δώρα.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Ανασκόπηση 2022: Ένα γεμάτο έτος μέσα από τα μάτια των συντακτών του GameLab

Το 2022, κατά γενική ομολογία, δεν ήταν και το πιο εύκολο έτος της ιστορίας. Παρά …