Αρχική / Άρθρα / Λίγα λόγια για το Aurora: The Lost Medallion

Λίγα λόγια για το Aurora: The Lost Medallion

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που με εξέπληξε ευχάριστα, καθώς κοιτούσα τα screenshots και το τρέιλερ, πριν ακόμα ξεκινήσω να κατεβάζω το demo. Ο λόγος για το Aurora: The Lost Medallion, το οποίο είναι από Ελληνική developer εταιρεία τη Noema Games.
 Το Aurora: The Lost Medallion είναι ένας Sci-fi adventure τίτλος, ο οποίος βασίζεται στο point & click. Το παιχνίδι είναι σχεδιασμένο όλο στο χέρι και τα γραφικά του είναι σε 2D. Η πρωταγωνίστρια μας είναι η Aurora, ένα κορίτσι που μεγαλώνει σε ένα πλανητικό σύστημα, που ονομάζεται Trappist-1 και είναι 39 έτη φωτός μακριά από τον πλανήτη Γη.
 Κάτω από την παγωμένη επιφάνεια του αφιλόξενου πλανήτη Eedor, μια ομάδα παιδιών μεγαλώνει σε μια σπηλιά, υπό την εποπτεία πανέξυπνων ρομπότ! Χωρίς να γνωρίζουν από που προέρχονται, προετοιμάζονται για το “Pilgrimage”, όπου εκεί θα δουν, ποιο από όλα τα παιδιά, είναι το εκλεκτό.
Κάπου εκεί αναλαμβάνει δράση η Aurora, η οποία είναι από τη φύση της περίεργη και γενικά είναι το πειραχτήρι της σπηλιάς. Και κάπως έτσι ξεκινάει ένα μακρινό και επικίνδυνο ταξίδι στον παγωμένο πλανήτη.
Αυτό που πρέπει να κάνετε στο Aurora: The Lost Medallion, είναι να ψάχνετε τα πάντα σε κάθε περιοχή που πηγαίνετε και να χρησιμοποιείτε τα αντικείμενα που βρίσκετε, τα οποία τα αποθηκεύετε στο σακίδιο σας (inventory). Επίσης, υπάρχουν και οι διάλογοι (βασικό στοιχείο σε έναν point & click τίτλο), καθώς ο κάθε ένας που συναντάτε στον πλανήτη έχει και κάτι να σας πει, που θα φανεί χρήσιμο στην πορεία του παιχνιδιού.
 Το Aurora: The Lost Medallion, βρίσκεται ακόμα σε development στάδιο, καθώς υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Όπως και να έχει αξίζει να ρίξετε μια ματιά σε αυτή την προσπάθεια.

Σχόλια

Σχετικά Μάκης Καλόστος

Κολλημένος με το Playstation από το 1996, όπου και μου το έφεραν οι γονείς μου ως δώρο. Από τότε “καίγομαι” με όλες τις κονσόλες της Sony, χωρίς να αφήνω απ' έξω το PC. Αγαπημένα παιχνίδια είναι τα Pro, Uncharted, Assasin's Creed, Total War και Football Manager.

Δες επίσης

Παιδιά να μιλάτε, σώζει ζωές

Με αφορμή την πρόσφατη είδηση του θανάτου ενός διάσημου YouTuber, που όπως όλα δείχνουν έδωσε …