Our StreamersΜια αναλυτικότερη ματιά στο νέο update του Tekken 7

Πραγματικά τι μπορώ να πω για τον Harada San, Michael Μurray;

Μπαίνουμε στα έξι χρόνια από την έναρξη του τίτλου Tekken 7, έχοντας  μεγάλες στιγμές, αλλά και καταστροφικούς χαρακτήρες.

Παρόλα αυτά η Bandai, για άλλη μία φορά, αποδεικνύει πόσο κοντά είναι στο community της.

Παρουσιάζοντάς μας μία καινούρια σεζόν με νέο, πανέμορφο, ανανεωμένο αλλά ακόμα αρκετά deadly (με απίστευτα strings και projectiles), χαρακτήρα…την Kunimitsu.

Βέβαια, δεν είναι ο χαρακτήρας που ξέραμε, οι λίγο πιο παλιοί, από τους προηγούμενους τίτλους της σειράς, αλλά η κόρη της.

Φυσικά, είχαμε και ένα νέο stage, που αυτό που έχω να πω, είναι ότι απλά τα σπάει. Σε σημείο που σε κάνει να θες ταξιδέψεις στην Ιαπωνία.

Όμως τα σημαντικότερα πράγματα, κατά την γνώμη μου, που πρέπει να δώσουμε βάση, είναι οι καινούργιες κινήσεις για κάθε παίκτη. Τα Balancing που έγιναν σε low, mid και top tiers χαρακτήρων και φυσικά την αύξηση του life bar (μέγιστη ζωή κάθε χαρακτήρα).

Με τα τρία αυτά στοιχεία να έχουν ως σκοπό να αλλάξει, εν μέρει, η στρατηγική και να προωθήσει την εμφάνιση αδύναμων χαρακτήρων ξανά στο προσκήνιο.

Ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης που υπάρχουν στα community, μετά τη season 4, είναι τα Buffs που πήρανε ο Gigas και ο Bob.

Για τους λάτρεις του online τώρα, έχουμε reset, επαναφορά δυσκολίας και προσθήκη rank, με την απόλυτη κορυφή πλέον να είναι το Τekken God Omega.

Πού πας κάτσε, δεν τελειώσαμε.

Όπως λέμε στην Ελλάδα, “Κάλιο αργά, παρά ποτέ”.

Αν και καθυστερημένα, επιτέλους, βελτιώθηκε, σε πολύ μεγάλο βαθμό, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του παιχνιδιού, το online net code.

Προστέθηκε το στατιστικό Prowess και η δυνατότητα αναγνώρισης με τι είδους σύνδεση παίζει ο αντίπαλος.

Σε μία μικρή συνέντευξη του Harada & Michael Murray, αναφέρθηκε πως μέσα στα επόμενα updates, θα παρέχεται επιτέλους τιμωρία, για τους lag and micro users και φυσικά τους φημισμένους rage quitters.

Dear true father έφτασε η ώρα σου!

Aπό το πρώτο βράδυ που εμφανίστηκε το update, η ζωή στο Tekken έχει πάρει φωτιά. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξεις την κονσόλα και να μη βρεις φίλους rivals και γνωστούς παίκτες, να προσπαθούν να φτάσουν το Οmega rank.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα τόσα χρόνια απίστευτου fighting game και αναμένω τον επόμενο χαρακτήρα έκπληξη.

Με αγάπη προς όλους, keep practicing.

DJ out.

Επιμέλεια κειμένου: Πολιουδάκης Δημήτρης

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Resident Evil Village Review – Χορεύοντας με τους λύκους

Τα Resident Evil είναι μια σειρά παιχνιδιών που έχει περάσει από πολλά κύματα. Μέχρι το …