Our StreamersΜπείτε στα ρινγκ με το WWE 2K Battlegrounds

Το WWE 2K Battlegrounds είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει το arcade gaming με τον κόσμο του WWE.

Κι αν δεν ξέρετε τί είναι το WWE, είναι το λεγόμενο κατς ή σκηνοθετημένη πάλη. Κάτι που στην Ελλάδα γνώρισε μεγάλη απήχηση την δεκαετία του 2000 όπου συντονιζόμασταν μπροστά στις οθόνες μας για να δούμε τον Triple H, τον Randy Orton και τον Undertaker να “διεκδικούν” την ζώνη του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Αυτές τις επικές μάχες μεταφέρει η Take-Two Interactive κάθε χρόνο στις κονσόλες μας και στα PC μας με τα παιχνίδια της γνωστής σειράς 2KXX, όπου XX βάλτε την χρονολογία.

Μόνο που αυτό φέτος άλλαξε.

Σε μια δήλωση του τον περασμένο Απρίλιο, ο CFO του WWE, είπε πως δεν θα υπάρξει φετινή έκδοση WWE 2K21, χωρίς όμως να λέει το γιατί. Υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε πολλές, από την πανδημία που πλήττει τον κόσμο και τις οικονομικές της καταστροφές, μέχρι και το ότι το περσινό WWE 2K20 ήταν ένα, κατά γενική ομολογία, κακό παιχνίδι.

Έτσι η Take-Two αποφάσισε να φτιάξει ένα διαφορετικό παιχνίδι, που πατάει πάνω στο NBA Playgrounds, που είχε αγοράσει πριν αρκετό καιρό. Οπότε καλή η εισαγωγή, αλλά πάμε στο παιχνίδι αυτό καθ’αυτό.

Το WWE 2K Battlegrounds λοιπόν, όπως είπαμε, συνδυάζει καρτουνίστικα γραφικά και αρκετά arcade gameplay. Σκεφτείτε τα γραφικά του σαν το παλιό NBA Jam ή σαν οι παλαιστές να είναι φιγούρες από μαγαζί παιχνιδιών. Κάτι το οποίο έχει συμπεριληφθεί και μέσα στο παιχνίδι καθώς η απόκτηση νέων χαρακτήρων γίνεται με αυτή την μορφή. Βρίσκονται σε διάφανες συσκευασίες παιχνιδιών που περιμένουν να ανοιχτούν από εμάς.

Αλλά ας το πιάσουμε από την αρχή.

Στο παιχνίδι περιλαμβάνονται αρκετοί αστέρες από την παλιά εποχή, όπως The Rock, “Stone Cold” Steve Austin, Undertaker, Rey Mysterio, Hulk Hogan, Ultimate Warrior κλπ., αλλά και αρκετοί παλαιστές από την πιο σύγχρονη εποχή.

Επίσης περιέχονται και μερικές από τις πιο εντυπωσιακές Divas του άλλοτε Smackdown και Raw. Έτσι μπορείς να αγωνιστείς με όλους αυτούς που παρέχονται δωρεάν από το παιχνίδι, είτε με αυτούς που θα ξεκλειδώσεις με το in-game currency σε 1-εναντίον-1 αγώνες, σε tag teams, σε αγώνες κλουβιού, σε triple threat αλλά και φυσικά σε royal rumble, ένα παλιό και αγαπημένο happening όπου περνάνε από το ρινγκ κοντά στους 30 παλαιστές.

Στην συνέχεια έχει αρκετό customization και μπορείς να φτιάξεις τους δικούς σου χαρακτήρες-παλαιστές είτε άνδρες, είτε γυναίκες.

Επίσης μέσα στο παιχνίδι περιέχεται και ένα είδος campaign ή ιστορίας, όπου μπορείς να έχεις έτσι και μια πρόοδο. Επιπλέον, παρέχονται και καθημερινά challenges όπου αν τα εκπληρώσεις κερδίζεις “χρήματα” μέσα στο παιχνίδι, που τα λέει bucks, για να μπορείς να ξεκλειδώσεις κι άλλους παλαιστές αλλά και power ups. Ναι, έχει και power ups και γι’ αυτό λέμε πως έχει χαρακτήρα arcade.

Φυσικά μπορείς εν μέσω αγώνα να χρησιμοποιήσεις όποιο power up έχεις ξεκλειδωμένο αλλά και οποιοδήποτε όπλο από το περιβάλλον του ρινγκ. Είτε είναι καρέκλες, είτε πλακάτ από τους οπαδούς, είτε σφυριά, βέβαια με την μορφή φουσκωτών που έχουμε στα πάρτι πχ.

Όσο παίζεις το παιχνίδι ανεβαίνεις levels, που σου δίνουν κι αυτά bucks. Εκτός όλων των άλλων μπορείς να παίξεις οποιοδήποτε mode του παιχνιδιού είτε μόνος σου, είτε με δεύτερο άτομο από την ίδια κονσόλα ή PC, είτε με κάποιο άτομο από απόσταση, με τις online λειτουργίες που παρέχει η αντίστοιχη κονσόλα ή PC.

Εν κατακλείδι, ο συγκεκριμένος τίτλος είναι ένας τίτλος που απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, όμως με τα arcade στοιχεία του μπορεί να προσεγγίσει και gamers που δεν θα είχαν ασχοληθεί σε άλλη περίπτωση. Είναι αρκετά διασκεδαστικό, έχει περιεχόμενο και έχει όμορφα γραφικά και πολύ καλό optimization, τουλάχιστον στο σύστημα μου που είναι περίπου στην μέτρια κατηγορία.

Το WWE 2K Battlegrounds κυκλοφορεί από την Take-Two Interactive και διατίθεται στην ελληνική αγορά από την CD Media για Microsoft Windows, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One και Google Stadia.

Σχόλια

Σχετικά alexmorak

Είμαι ο AlexMorak και όσον αφορά τα games παίζω “μπαλίτσα” από σχετικά μικρή ηλικία… Διακαής πόθος ακαδημιών μεγάλων ομάδων, όπως της Real και της Arsenal, αλλά τελικά με κέρδισε…… το Football Manager. Τις λίγες ώρες που δεν κάνω υπερατλαντικά ταξίδια για να βρω το νέο wonderkid στο Γ’ τοπικό Βενεζουέλας, ακούω μουσική βλέπω ταινίες και γενικά οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί geek... Μίλα μου για τον Batman και θα σε αγαπήσω αμέσως!

Δες επίσης

Άσχημα αποτελέσματα αλλά τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα

Χτες το βράδυ, η VPG Greece έπαιξε τα παιχνίδια για τον 3ο γύρο της προκριματικής …