Our StreamersΠαίζοντας μπαλίτσα…σαν Alpaca

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να αράζεις σπίτι, εν μέσω καραντίνας φυσικά, και να παίζεις παιχνίδια τα οποία θα σου προσφέρουν άπειρο γέλιο και θα σε κάνουν να ξεχαστείς από την όλη κατάσταση εκεί έξω.

Σε αυτή την κατηγορία κατατάσσω, με ευκολία, το Alpaca Ball: AllStars.

Η Salt Castle Studios τα έβαλε κάτω, τα ζύγισε και σκέφτηκε:

“Τί αρέσει στον κόσμο; Το ποδόσφαιρο.

Τί άλλο αρέσει στον κόσμο; Τα χνουδωτά γλυκά ζωάκια.

Πώς μπορώ να τα συνδυάσω; Μα ναι. Θα φτιάξω ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου όπου οι παίκτες θα είναι αλπακά.”

Ντάξει, μπορεί να μην έγινε ακριβώς έτσι, αλλά αυτή την εικόνα έχω στο μυαλό μου.

Με το Alpaca Ball: AllStars λοιπόν, έχουμε τις εξής επιλογές:

Το Career

Στο Career, παίρνουμε τον ρόλο ενός φιλόδοξου αλπακά, που με περίσσεια αγάπη, η μαμά του το ενθαρρύνει να κυνηγήσει το όνειρο του και να γίνει ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Έτσι, ξεκινάμε το ταξίδι μας και στην πορεία γνωρίζουμε φίλους, με τους οποίους δημιουργούμε την απόλυτη ομάδα, για να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα. Μέσα από αυτό το ταξίδι, γνωρίζουμε πολλά μέρη, από τις Άλπεις μέχρι και τον Αμαζόνιο, ενώ παράλληλα δημιουργούμε πολύ δυνατές φιλίες.

Στο Career στόχος μας είναι να νικήσουμε κάθε αγώνα, για να φτάσουμε στην κορυφή. Φυσικά αυτό δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο καθώς όσο προχωράμε ερχόμαστε αντιμέτωποι με δυσκολότερες προκλήσεις.

To Versus

Στο Versus τα πράγματα είναι πιο απλά. Φέρνεις μέχρι και 8 φίλους σου, διαλέγετε τα αλπακά σας, και είστε έτοιμοι να παίξετε 4v4, σε οποιοδήποτε γήπεδο της επιλογής σας.

Αν κάτι κάνει ξεχωριστό αυτό το παιχνίδι, πέρα φυσικά από τα αλπακά, είναι η τρελή φυσική που έχει. Για να καταλάβετε καλύτερα, ό,τι νόμους φυσικής ξέρατε, ξεχάστε τους.

Τα αλπακά μπορούν να πηδάνε απίστευτα ψηλά, να κάνουν τα κεφάλια των αντιπάλων τους τεράστια, τους λαιμούς τους απίστευτα μακρύς και άλλα πολλά. Οι μπάλες παίρνουν αλλόκοτα σχήματα, κατ’ επιλογή, και το γήπεδο μπορεί να γίνει από πολύ γλιστερό έως και το άκρως αντίθετο.

Τώρα όσον αφορά τα controls, πιστέψτε με, είναι πανεύκολο. Είτε με την χρήση controller, είτε με keyboard, οι κινήσεις είναι λίγες, αλλά αρκετές για να διασκεδάσεις κάθε λεπτό του παιχνιδιού. Οι κινήσεις που υπάρχουν είναι:

  1. Dash
  2. Jump
  3. Power Shot
  4. Shot
  5. Backward Shot

Με 4 κουμπιά λοιπόν, αφού το jump και το power shot εκτελούνται με το ίδιο κουμπί, με τη διαφορά ενός κλικ, παίζεται το Alpaca Ball: AllStars.

Τόσο απλό.

Παίζοντας το Alpaca Ball: AllStars σίγουρα θα γελάσετε πολύ και θα ευχαριστηθείτε κάθε λεπτό. Είναι ένα παιχνίδι φτιαγμένο καθαρά για να μοιράζει γέλιο, ειδικά αν παίζετε με την παρέα σας.

Τα συναισθήματα πολύ θετικά, και η δική μου άποψη είναι πως, αν θέλετε να έχετε στην συλλογή σας ένα παιχνίδι για να περνάτε καλά, τότε σίγουρα, ένα από αυτά, είναι το Alpaca Ball: AllStars.

Μπορείτε να το βρείτε για τις κονσόλες του PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch, καθώς και για PC, μέσω του Steam.

Σχόλια

Σχετικά ntinaboom

Η Ντίνα ή ntinaboom ή νοσηλεύτρια της καρδιάς σας, μεγαλώντας με έναν μεγαλύτερο αδερφό join-αρε την gaming κοινότητα από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Άπειρες ώρες gaming από το 1995 για να καταλήξει να καταστρέφει την ψυχική της υγεία, όντας εθισμένη στο Hearthstone.

Δες επίσης

Άσχημα αποτελέσματα αλλά τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα

Χτες το βράδυ, η VPG Greece έπαιξε τα παιχνίδια για τον 3ο γύρο της προκριματικής …