Our StreamersPUBG: Τα καλύτερα Drop Zones στο Miramar

Το Playeruknown’s battleground ή, εν συντομία, Pubg, είναι πλέον ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια στην αγορά. Το παιχνίδι ήταν για πολύ καιρό σε pre-release αλλά πρόσφατα βγήκε επιτέλους και σε κανονική έκδοση (θυμάστε τότε που ο γείτονας με το x-box έβριζε γιατί κάποιο παιχνίδι που πλήρωσε και είχε 5 fps; Μάλλον για αυτό θα ήταν).

Η μετάβαση σε κανονική έκδοση έφερε αρκετές βελτιώσεις στο παιχνίδι όσων αφορά τα όπλα κλπ.. αλλά that’s a story for another time..
Σήμερα έχω βάλει στο στόχαστρο της προσοχής μου το καινούργιο χάρτη που πρέπει να μάθουμε από την αρχή, το Miramar. Το κλίμα αλλάζει τελείως, βλέποντας τα δάση και τροπικά τοπία να αντικαθιστώνται από ξηρασία και άμμο, πολύ άμμο. Θα νιώσουμε στο πετσί μας τη ζέστη της ερήμου ψάχνοντας την όαση με τα κοτόπουλα.
Αυτός ο χάρτης, έχει πολλές διαφορές σε σχέση με τον αρχικό, καθώς είναι πολύ πιο δύσκολο να διακρίνεις τους αντιπάλους σου και  μπορεί να μη καταλάβεις κυριολεκτικά από που θα σου ‘ρθει (filthy campers).

Όπως είναι λογικό όμως, έχει και καινούργιες περιοχές, πράγμα που μας είχε μπερδέψει όλους, πλέον δεν υπάρχει Pochinki η Malta να πέσουμε. Για αυτό έρχομαι εγώ σήμερα, να σας δώσω κάποια καλά σημεία εκκίνησης προκειμένου να μη μείνετε με το τηγάνι στο χέρι!

Campo Militar
Το συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται τέρμα βορειοδυτικά του χάρτη. Αν και λόγο της τοποθεσίας του είναι ένα σημείο που δε προτιμούν πολλοί (δε θέλουμε να τρέχουμε όλο το παιχνίδι κυνηγώντας ένα κύκλο) αποτελεί ένα παράδεισο των Loots. Συγκεκριμένα στην κύρια είσοδο του, που έχει τα στρατιωτικά γραφεία και την αστυνομία οι παίχτες συνήθως μπορούν να βρουν ΠΟΛΥ πράγμα.

Mines
Αν το προηγούμενο σημείο είχε ένα μεγάλο μειονέκτημα δυσβατότητας, αυτό εξαλείφεται σε αυτή τη τοποθεσία. Τα Mines βρίσκονται στα νότια προάστια του Los Leones και είναι αρκετά κεντρικά στο χάρτη. Παρέχει αρκετό loot, και γενικά μια ήρεμη αρχή ΣΥΝΗΘΩΣ. Ακριβώς επειδή είναι στο κέντρο κάνει πολύ πιο εύκολη την πρόσβαση στο κύκλο στην αρχή, οπότε είναι ένα πολύ καλό μέρος εκκίνησης. Το μειονέκτημα που έχει (για να τα λέμε κι αυτά) είναι το γεγονός ότι ο φωτισμός δεν είναι πολύ καλός σε κάποια σημεία. Προσοχή για τους χαμαιλέων campers που καραδοκούν να σε φάνε!


Cruz de valle
Πρόκειται για ένα βόρειο χωριό, το οποίο όχι μόνο δίνει εύκολη πρόσβαση στις βόρειες πόλεις, (οι οποίες συχνά αγνοούνται από τους παίχτες) αλλά έχει και πάνω από είκοσι κτίρια με πιθανό loot. Σαν να μην έφταναν αυτά, έχει μια εκκλησία η οποία είναι τρομερό σημείο για καμπέρωμα. Αν πας στον τελευταίο όροφο με κάποιο αξιόλογο σκόπευτρο μαζί σου, θα έχεις θέα όλη την υπόλοιπη πόλη μπροστά σου.

Στρατόπεδο ανάμεσα στο νεκροταφείο και το Minas Generales
Συνοπτικά, αυτό το σημείο είναι το νέο school. Εδώ οι παίχτες πέφτουν με το τσουβάλι, βρίσκουν αρκετό εξοπλισμό και σκοτώνουν σαν να είναι death match. Αν και είναι δύσκολο σημείο γενικά, έχει το καλό πως αν καταφέρεις να βγεις ζωντανός από κει, θα καταλήξεις σίγουρα αρκετά εξοπλισμένος. Να προσθέσω πως είναι αρκετά κοντά στις γειτονικές περιοχές και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι παίχτες (λόγω της φυσιολογίας τους) να μπορούν να στήσουν ενέδρες στο βόρειο ή νότιο μέρος του. Αν ανήκετε λοιπόν σε εκείνη την μισητή (κατά γενική ομολογία) φάρα των campers, είναι μια καλή θέση να στηθείτε εδώ προκειμένου να σκοτώσετε αυτούς που τρέχουν πανικόβλητοι σαν τα κοτόπουλα.

Coastal Warehouses
Μιλάμε αρχικά για τη περιοχή που βρίσκεται στην ανατολικότερη ακτή του χάρτη. Η περιοχή αυτή δυστυχώς δεν έχει αντίστοιχο loot με τις προαναφερθέντες περιοχές συνήθως, ΑΛΛΑ ότι δεν έχει σε loot το καλύπτει με τη στρατηγική της θέση. Αν κάποιος παίχτης πέσει εκεί, θα μπορέσει να μαζέψει με την ησυχία του ότι loot υπάρχει και όταν αρχίσει να κλείνει ο κύκλος να πάει στη καλύτερη εύκολα προσβάσιμη πόλη (Όπου κάποιος θα έχει camparei και θα τον σκοτώσει πριν προλάβει να κάνει τίποτα).

Prison
Πρόκειται για τη περιοχή που μαλακιζόμαστε εεε περνάμε την ώρα μας μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι. Βρίσκεται στη νοτιοδυτική άκρη, τόσο άκρη που λίιιιγο πιο πέρα θα νόμιζε κανείς ότι ο χάρτης τελειώνει, ε δίκιο θα είχε γιατί εκεί τελειώνει. Λόγο αυτού, καταλήγει να είναι άδεια τις περισσότερες φορές γιατί ο κόσμος φοβάται μη ξεμείνει εκεί. Το καλό με αυτή τη περιοχή είναι ότι συνήθως έχει κάποιο όχημα, οπότε ίσως αξίζει το ρίσκο καθώς το loot της είναι πραγματικά ΠΟΛΥ. Πιστεύω για τους ριψοκίνδυνους είναι μια καλή εκκίνηση, απλά ίσως καταλήξει να το γυρίσουν σε Prison Break: Pubg edition “Kυνηγώντας τον κύκλο”.

Valle Del Mar
Τελευταία περιοχή που θέλω να αναφέρω είναι μια παραλιακή πόλη που βρίσκεται στα νότια παράλια της ηπείρου του χάρτη. Αυτή η περιοχή, παρόλο που στο χάρτη μοιάζει μέτρια στη καλύτερη, είναι τρομερά χρήσιμη καθώς έχει loot, συνήθως οχήματα και δρόμους που οδηγούν στα καίρια σημεία του χάρτη, δίνοντας μας αρκετές επιλογές ως προς πια κατεύθυνση να διαλέξουμε, ανάλογα με το που κλείνει ο κύκλος. Επίσης είναι ένα καλό σημείο ενέδρας σε αυτούς που έπεσαν στις φυλακές.

Αυτές τις περιοχές έχω δει και κρίνει ως καλύτερες για αρχή.
Ελπίζω να σας βοηθήσουν στην αναζήτηση σας για τα πολυπόθητα κοτόπουλα και να μη χρειαστεί να κυνηγάτε κόσμο με το λοστό επί τας χείρας.

Σχόλια

About Ειρήνη "Magia"

Είμαι η Ειρήνη "Magia" Παπαδάκη και είμαι 22 χρονών. Ασχολούμαι με το gaming από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου χάρη στη τύχη που είχα να είναι ο πατέρας μου φανατικός console gamer. Όντας από μικρή στα βαθιά, είμαι πλέον φανατική κυρίως των single player και λάτρης του WoW. For the Horde

Check Also

Η “πένα” του Βασίλη – Redfall review

Το Redfall πρόκειται για τον νέο τίτλο της Arkane Studios (βλέπε Bethesda, βλέπε Microsoft)  που …