Our Streamers


Razer Naga X

Razer Naga X, ο καλύτερος σου φίλος για τα ΜΜΟ

Όλοι γνωρίζουμε την σειρά Naga της Razer, με τους προκατόχους της σειράς να ικανοποιούν απόλυτα, κυρίως τους παίκτες MMΟ παιχνιδιών, αλλά και γενικά παικτών που απλά λατρεύουν τα hotkeys.

Τι κάνει όμως το νέο ποντίκι της Razer διαφορετικό από τα προηγούμενα Naga; Τρία βασικά χαρακτηριστικά, αισθητήρας 2ης γενιάς, μεγαλύτερο DPI και πολύ πιο άνετος σχεδιασμός.

Προσωπικά, λατρεύω τα dungeon crawlers MMO, έτσι, τα 12 προγραμματιζόμενα κουμπιά στην αριστερή πλευρά του Naga X, μου λύσανε τα χέρια. Απίστευτα γρήγορες αποκρίσεις, σε πολλές ώρες παιχνιδιού. Επίσης, θα έλεγα ότι είναι ένα καθαρά MMO mouse και απευθύνεται κυρίως σε παίκτες με «μεγάλα» χέρια, λόγω του ιδιαίτερου σχεδιασμού. Επιτρέπει claw και palm grip κάτι που το καθιστά άνετο για κάθε τύπο παίκτη.

Razer Naga X

Από πλευράς τεχνικών προδιαγραφών, το ποντίκι έχει συνολικά 16 προγραμματιζόμενα πλήκτρα και πέραν των βασικών πλήκτρων που έχουν όλα τα ποντίκια, διαθέτει πίσω από την ροδέλα του πλήκτρο άμεσης αλλαγής των DPΙ. Προσωπικά δεν συνηθίζω να αλλάζω DPI κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, όμως θεωρώ πως μεγάλο μέρος των παικτών θα το εκτιμήσουν. Το ποντίκι διαθέτει RGB φωτισμό, πλήρως προγραμματιζόμενο από το Razer Synapse. Το μοναδικό, ίσως, μειονέκτημα, είναι ότι το logo της Razer είναι ανάγλυφο αλλά μη φωτιζόμενο. Επιπρόσθετα το καλώδιο έχει υφασμάτινη επένδυση, όπως μας έχει συνηθίσει η Razer.

Αναλυτικότερα τα Specs του ποντικιού:

Sensor ModelRazer 5G Optical
Sensitivity100-18,000 DPI
Polling Rate125/500/1,000 Hz
Programmable Buttons16
LED Zones and Colors2x RGB 
Cable1.8m braided
ConnectivityUSB Type-A 
Weight110g

Μετά από πολλές ώρες δοκιμών, σε διαφορετικούς τύπους παιχνιδιών (συγκεκριμένα MMO, Dungeon Crawler και MOBA), o σένσορας του ποντικιού με άφησε πλήρως ικανοποιημένο και έμεινα έκπληκτος με το πόσο γρήγορα το χέρι συνηθίζει και τα 12 πλήκτρα στο πλάι. Πλέον μπορώ να πω ότι δεν θα χρειαστεί να δοκιμάσω κάποιο άλλο mouse σαν main κατά την διάρκεια των παιχνιδιών.

Razer Naga X

Ο άνετος σχεδιασμός, το μικρό βάρος, και τα πολλά πλήκτρα, είναι ό,τι ακριβώς ζητάει ο κάθε παίκτης σε παιχνίδια που χρησιμοποιεί πολλά skills στους χαρακτήρες. Πολλές φορές βρήκα τον εαυτό μου να χρησιμοποιώ όλα τα potions μου και τα buffs από το ποντίκι, ξεχνώντας στην κυριολεξία το πληκτρολόγιο.

Συνολικά το Naga X Ergonomic MMO Gaming Mouse μου άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Πρόκειται για ένα περιφερειακό που απευθύνεται σε συγκεκριμένη μερίδα gamers, αλλά παρόλα αυτά είναι άξιος συνεχιστής της σειράς Naga της Razer.

To συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Σχόλια

Σχετικά Βασίλης Αλεξόπουλος

RedDeath ή αλλιώς Βασίλης. Αν και ουδεμία σχέση έχω με τον θάνατο, άσχετα αν μοιάζω σαν Viking που ξέφυγε από την Valhalla και ταξίδεψε στο χρόνο. Εθισμένος με την μουσική, τον κόσμο του Tolkien και οτιδήποτε μυθολογικό. Στον χώρο των games από το 2003 και προφανώς PC MASTER RACE. Αγαπημένα είδη RPG, Card Games και Real Time Strategy.(όποια ομοιότητα με τον Dragonborn είναι εντελώς τυχαία). Όταν δεν παίζω θα με πετύχετε να διαβάζω comics,να βλέπω σειρές ή να καταναλώνω ρούμι…

Δες επίσης

Outriders

Αξίζει να ασχοληθείτε με το Outriders;

Πριν λίγο καιρό, “έπεσε” στα χεριά μου το νέο action RPG looter shooter της Square Enix …