Αρχική / Άρθρα / Το Fortnite γλυκοκοιτάζει το Apex

Το Fortnite γλυκοκοιτάζει το Apex

Από τον πρώτο καιρό που το Fortnite εγκαταστάθηκε στις κονσόλες χιλιάδων ακόμα παικτών, άρχισαν εντάσεις, διαμαρτυρίες και δικαστήρια όσον αφορά την “αυθεντικότητα” του παιχνιδιού. Πήραν λίγο από PUBG, λίγο από Realm Royale και πάμε λέγοντας.

Αλλά δεν πτοούνται! Apex Legends ήρθε η σειρά σου!

Το Apex Legends κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα στον χώρο των παιχνιδιών, προκαλώντας το Fortnite να ρίξει κρυφές ματιές. Φανταστείτε να έχετε έναν φούρνο, να ανοίγει ένας άλλος φούρνος δίπλα σας και να περνάτε απ’ έξω μουλωχτά για να χαζεύετε την τζαμαρία και να αντιγράφετε ότι σας αρέσει για το μαγαζί σας.

Σε ένα από τα tweets του Fortnite, αποκαλύφθηκε πως μία νέα δυνατότητα θα ενσωματωθεί στο παιχνίδι και θα ονομάζεται Reboot Van, που είναι σε τεράστιο βαθμό ίδια με το Respawn Beacons του Apex Legends.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, οι παίκτες μιας ομάδας θα μπορούν να ταξιδέψουν σε κάποιο σημείο του χάρτη μαζί με τους συμπαίκτες τους.

Φυσικά δεν σταμάτησαν εκεί (και ούτε πρόκειται), καθώς υιοθέτησαν και το ping system του Apex Legends, που δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να μην χρειάζεται η λεκτική επικοινωνία όταν θέλουν να δώσουν πληροφορίες ή να ζητήσουν βοήθεια.

Το Apex Legends σε μόλις έναν μήνα, κατόρθωσε να ανέβει στην κορυφή με περισσότερους από 50 εκατομμύρια παίκτες, αριθμός που φτάνει το 1/5 από τους μοναδικούς λογαριασμούς στο Fortnite.

Η λογική λέει ότι, μέσα στους επόμενους μήνες, αναμένουμε να δούμε την μετονομασία του Fortnite, σε Fortnite Legends, αλλά κρατάμε ακόμα μικρό καλάθι.

Επιμέλεια: Ιάνθη Τσιμέκη

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Παιδιά να μιλάτε, σώζει ζωές

Με αφορμή την πρόσφατη είδηση του θανάτου ενός διάσημου YouTuber, που όπως όλα δείχνουν έδωσε …