Εορταστικό Giveaway

ΗΜ
1
0
Ώρες
0
0
Λεπτά
3
1
Δευ/πτα
1
0
Αρχική / Νέα / 3η σεζόν Stranger Things με το δικό της παιχνίδι

3η σεζόν Stranger Things με το δικό της παιχνίδι

Έρχεται νέο παιχνίδι Stranger Things και θα ακολουθεί την ιστορία της επερχόμενης σεζόν, με το πρώτο τρέιλερ να εμφανίζεται στα Game Awards της Παρασκευής.

Το Stranger Things 3: The Game είναι ένα 16-bit παιχνίδι δράσης που ακολουθεί τα γεγονότα της τρίτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς επιστημονικής φαντασίας του Netflix. Με την ίδια τη σειρά να είναι “αφιέρωμα” στη δεκαετία των 80s, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το παιχνίδι υιοθετεί το στυλ των παιχνιδιών της ίδιας εποχής.

Αυτό δεν είναι το πρώτο παιχνίδι στο σύμπαν του Stranger Things.

Μόλις πέρυσι οι developers, BonusXP, κυκλοφόρησαν στα κινητά το πρωτότυπο Stranger Things: The Game, που βασίζεται ελαφρά στα γεγονότα της πρώτης σεζόν. Αυτή τη φορά φαίνεται πως οι παίκτες μπορούν να πάρουν τον έλεγχο αρκετών πρωταγωνιστών της σειράς.

Δεν αναφέρθηκε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, αλλά οι πιθανότητες είναι να κυκλοφορήσει κοντά στην αρχή της επόμενης σεζόν μέσα στο 2019.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Τον Μάιο το πρώτο DLC στο Jump Force

Μπορεί να κυκλοφόρησε το Jump Force πριν λίγες μέρες, αλλά ήδη μάθαμε το πότε έρχεται …