Αρχική / Νέα / Άλλαξε όνομα το Ion Maiden

Άλλαξε όνομα το Ion Maiden

Θυμάστε πριν μέρες που σας είχαμε αναφέρει για ένα παιχνίδι, από την 3D Realms, το Ion Maiden, το οποίο είχε προκαλέσει την αντίδραση της μπάντας Iron Maiden;

Η παγκοσμίου φήμης μπάντα λοιπόν, είχε προειδοποιήσει την 3D Realms ότι αν δεν αλλάξουν το όνομα του νέου τους παιχνιδιού, θα αναγκαζόντουσαν να κινηθούν νομικά εναντίων τους, μιας και θεωρούσαν ότι τόσο το όνομα, αλλά και η γραμματοσειρά, ήταν μια φθηνή αντιγραφή του λογότυπου του συγκροτήματος, με σκοπό να επωφεληθεί το παιχνίδι από την αναγνωσιμότητα της μπάντας.

Έτσι λοιπόν, το Ion Maiden, άλλαξε το όνομά του σε Ion Fury. Ευτυχώς χωρίς να μπλέξουν με δικαστικές διαμάχες και λοιπές ιστορίες.

Ο CEO της 3D Realms, Mike Nielsen, δήλωσε ότι η αλλαγή αυτή έγινε με σκοπό να γλυτώσουν από την όλη φασαρία των δικαστηρίων, γιατί όλη αυτή η διαδικασία, θα καθυστερούσε την κυκλοφορία και θα έθετε σε κίνδυνο την, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, φανταστική δουλειά που έχουν γίνει από όλους όσους συνέβαλαν στην δημιουργία του παιχνιδιού. Τόνισε ότι δεν είναι ο τίτλος ο λόγος που θα αγαπήσουμε το παιχνίδι, αλλά τα γραφικά, η ιστορία και γενικά η όλη εμπειρία που θα έχουν οι παίχτες.

Το Ion Fury, μπορείτε να το βρείτε σε Early Access στο Steam και αναμένεται να κυκλοφορήσει κανονικά στις 15 Αυγούστου.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Δωρεάν το Wasteland 2 στο GOG Galaxy

Άλλος ένας τίτλος θα διατεθεί δωρεάν μέσα στην εβδομάδα, αυτή τη φορά από το GOG …