Αρχική / Νέα / AMD RX 5700 και RX 5700 XT Review

AMD RX 5700 και RX 5700 XT Review

Ο Ιούλιος είναι γενικά πολύ δυνατός μήνας και είμαστε ακόμα στην αρχή του. Από κυκλοφορίες νέων τίτλων, έως ανακοίνωση νέων καρτών γραφικών. Αυτή τη φορά λοιπόν, θα σας αναφέρουμε λεπτομέρειες για τις νέες Navi κάρτες γραφικών της AMD.

Οι RX 5700 και RX 5700 XT είναι οι νέες, φθηνές λύσεις θα μπορούσαμε να πούμε αν σκεφτείτε την τιμή της Radeon VII, κάρτες γραφικών σε μία προσπάθεια στο να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα με την Nvidia. Παρόλο που οι νέες AMD GPU δεν έχουν τις νέες δυνατότητες που έχουν οι RTX Super, η AMD πιστεύει πως με τις νέες δυνατότητες και τον νέο σχεδιασμό, θα τραβήξουν τους αγοραστές ώστε να τις προμηθευτούν.

Ας μην πολυλογούμε. Πάμε να δούμε κάποιες συγκρίσεις μεταξύ RTX και Navi.

Στα του τεστ τώρα.

Στις μετρήσεις που έγιναν, χρειάστηκε ο Intel Core i7-8086K, Asus Prime Z370-A με 32GB DDR4-3200 και την έκδοση 2201 UEFI. Για όλες τις κάρτες γραφικών της Nvidia χρησιμοποιήθηκε ο driver WHQL 430.86. Οι AMD GPU χρησιμοποίησαν τον driver 19.30.01.09-Adrenaline, εκτός από την Radeon VII που για αυτήν χρησιμοποιήθηκε ο driver Adrenaline 19.5.2. Για τον αποθηκευτικό χώρο, χρειάστηκε ένας Samsung 970 EVO του 1TB. Τα τεστ έτρεξαν σε Windows 10 με το update του Μαΐου 2019 με τα απλά προγράμματα ασφαλείας. Για τις μετρήσεις χρησιμοποιήθηκε ένας μετρητής με όνομα Kill-A-Watt στο Thermaltake RGB 1250 80 Plus Titanium τροφοδοτικό και έτρεξε το Metro Last Night Redux σε 1080p ανάλυση με Very High τα γραφικά και το SSAA ενεργό.

Δε θα σας κουράσουμε άλλο με τις λεπτομέρειες. Παρακάτω θα δείτε τα αποτελέσματα.

Στην συνέχεια θα σας δείξουμε την “φασαρία” που προκαλούν οι δύο νέες κάρτες της AMD.

Τα συμπεράσματα, μπορείτε να τα βγάλετε μόνοι σας.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Νέο βίντεο για το Microsoft Flight Simulator

Κατά την διάρκεια της X019, η Microsoft μας έδειξε ένα νέο βίντεο, για το επερχόμενο …