Αρχική / Νέα / Ανακοινώθηκε ο νέος ήρωας στο LoL

Ανακοινώθηκε ο νέος ήρωας στο LoL

O επόμενος ήρωας που πρόκειται να ενταχθεί στο δυναμικό του League of Legends είναι ο Sylas the Unshackled.

Μετά από τα συνηθισμένα teasers της τελευταίας εβδομάδας, η Riot επισήμως αποκάλυψε τον Sylas σήμερα, με λεπτομέρειες σχετικά με το ποιος είναι, τι να περιμένουμε από αυτόν και τις ικανότητές του στο παιχνίδι. Η πιο αξιοσημείωτη λεπτομέρεια είναι ότι μπορεί να κλέψει τις ultimates των άλλων ηρώων.

Ο Sylas είναι ένας crowd-control mage που επιτείθετε με τα ξόρκια του. To Q του, το Chain Lash, τραυματίζει και επιβραδύνει τους αντιπάλους και η διασταύρωση αυτών των αλυσίδων προσθέτει πλέον debuffs και damage μετά από μικρό χρονικό διάστημα. Κάθε φορά που κάνετε κάποιο spell, η passive του, το Petricite Burst προσθέτει μια στριφογυριστή αλυσίδα στο basic attack σας που θα κάνει damage στην ευρύτερη περιοχή.

Το Abscond σας δίνει μία μικρή ορμή και ασπίδα για να μπορείτε να βγείτε αλώβητοι από τις δύσκολες καταστάσεις. Για μικρό χρονικό διάστημα αφού το κάνετε cast, μπορείτε να το ξαναχρησιμοποιήσετε, το οποίο κάνει επίθεση στον αντίπαλό σας και κολλήσετε πάνω του για τις επόμενες επιθέσεις.

Μετά υπάρχει και το Kingslayer, μία επίθεση που προκαλεί damage στους αντιπάλους σας και σας γεμίζει ζωή, αν είστε χαμηλά σε health, κερδίζετε παραπάνω heal και αν ο αντίπαλός σας είναι χαμηλά σε health, παίρνετε bonus damage.

Και μετά υπάρχει το Hijack, το οποίο σας επιτρέπει να κλέψετε τις ultimate των αντιπάλων σας.

Στο late-game, θα είστε σε θέση να κλέψετε πολλαπλές ultimates και ουσιαστικά να μετατρέψετε την δύναμη της αντίπαλης ομάδας, σε αδυναμία.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως δουλεύουν όλα στο επίσημο site.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Μέσα στο 2020 το Last of Us Part II;

Μια γκάφα κατά τη διάρκεια συνέντευξης ήταν η αιτία να πάρει φωτιά το ίντερνετ, όσον …