Our StreamersBen γύρνα ή έστω τηλεφώνα

Ναι, επιτέλους είχαμε την αποκάλυψη του νέου expansion για το HearthStone. Ναι, επιτέλους θα έχουμε καινούριες καρτούλες για τις οποίες θα αρχίσουμε να γκρινιάζουμε. Ναι, βάζουν καινούρια mechanics που θα αλλάξουν ριζικά το παιχνίδι (not). Ναι, είχαμε και νέο trailer για την παρουσίαση του The Boomsday Project. Ναι, ήταν για… πέταμα.

Χτες έγινε η παρουσίαση του νέου expansion για το card game της Blizzard, Hearthstone, που θα έχει τίτλο, The Boomsday Project. Όπως καταλαβαίνετε και από την ονομασία του expansion αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με mechs. Επιστρέφει λοιπόν, μετά το Goblins and Gnomes, το mech theme και μαζί με αυτό ελπίζουμε να ξανακάνει την επιστροφή του και ο δόκτορας ο Μπουμ.

Αλλά επιτρέψτε μας, μέχρι τουλάχιστον να βγουν όλες οι κάρτες, να μην σχολιάσουμε την θεματολογία του The Boomsday Project, αλλά το trailer που βγήκε με σκοπό να μας το παρουσιάσει.

Οπότε αν περιμένετε να δείτε επιστημονικό και επαγγελματικό σχολιασμό σχετικά με τις κάρτες και των καινούριων μηχανισμών αυτών, δεν έχει νόημα να συνεχίσετε την ανάγνωση. Μας έσκασε σαν βόμβα αυτό το διαμάντι και εμείς θα το περάσουμε έτσι;

Εμφανίζεται λοιπόν το trailer και εμείς όπως και αρκετοί από εσάς , μέσα στον ενθουσιασμό, πατάμε το ρημάδι το play. Από τα πρώτα μόλις λεπτά, μια υποβόσκουσα αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά εμφανίζεται. Σε ένα μικρό σκετσάκι, προσπάθησαν να μας παρουσιάσουν την πραμάτεια τους με, αποτυχημένο, κωμικό τρόπο, που δυστυχώς το μόνο που κατάφεραν είναι να μας αφήσουν παγωμένους να κοιτάμε την οθόνη μας.

Το βίντεο ήταν κακό από όλες τις απόψεις. Ήταν κακογραμμένο, οι χαρακτήρες ήταν προχειρογραμμένοι και γενικά η ιδέα ήταν σαν να είχε γραφτεί από παιδιά της δευτέρας δημοτικού. Καταλαβαίνουμε ότι ήθελαν να περάσουν μια αισθητική ενός, και καλά, show των 80’s, αλλά η υλοποίηση τους γύρισε μπούμερανκ. Ο κεντρικός παρουσιαστής υποτίθεται ότι είναι ένας τρελός επιστήμονας, αντ’ αυτού μοιάζει περισσότερο με μεσήλικα που του έχει χτυπήσει την πόρτα γεροντική άνοια, λίγο πιο νωρίς από ότι θα έπρεπε.

Προσπάθησαν να το κάνουν κωμικό, χρησιμοποιώντας αστεία που ακόμα και ο Σεφερλής θα τα έκοβε. Δεν είναι τυχαίο που το πιο αστείο σημείο σε όλο το βίντεο είναι η λούτρινη κότα στην οποία μεταμορφώθηκε ο ανταποκριτής τους στο Netherstorm.

Φτάσαμε σε σημείο να αναπολούμε τα βίντεο παρουσιάσεων με τον Ben Brode, που οκ, δεν τα λες και Ben Hur, αλλά τουλάχιστον προσπαθούσαν. Το ότι είναι πολιτική τους να ακολουθούν την θεματολογία του αντίστοιχου expansion το καταλαβαίνουμε και συμφωνούμε απόλυτα. Ότι από την αρχή έχουν επιλέξει οι παρουσιάσεις τους να είναι λίγο πιο διασκεδαστικές παρά σοβαρές, συμβαδίζοντας έτσι με την όλη αισθητική του παιχνιδιού, το επικροτούμε. Επίσης, το ότι τα goblins και οι εφευρέσεις τους, δεν είναι και από τα πιο λογικά πράγματα στον κόσμο, και αυτό το ξέρουμε. Το πρόβλημα ήταν η υπερβολή που χρησιμοποίησαν για να μας το περάσουν αυτό.

Προς τους ανθρώπους της Blizzard, παιδιά φέρτε πίσω τον Ben, μπορεί να είχε ακούσει άπειρα σχετικά με τον σχεδιασμό μερικών καρτών, είχε όμως έναν αέρα όταν μίλαγε. Στην τελική τον είχαμε συνηθίσει. Και αυτόν και το χαρακτηριστικό του γέλιο. Κάτι που φαίνεται ότι δεν θα γίνει εύκολα με τα νέα πρόσωπα.

 

Ελπίζουμε οι κάρτες του The Doomsday Project να είναι αρκετά καλύτερες από αυτό που μόλις είδαμε.

Για τα τυπικά πάντως, αυτό το νέο battlecry effect που δίνει κάτι extra σε μερικές κάρτες όταν παιχτούν στα 10 mana, μας κέρδισε το ενδιαφέρον.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Το νέο trailer του Dragon’s Dogma 2 φανερώνει αρκετές λεπτομέρειες για τον φανταστικό κόσμο του

Η Capcom αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το επερχόμενο παιχνίδι της, …