Our Streamers



Δωρεάν το Darkness 2

Για μία μέρα ακόμα θα μπορείτε να αποκτήσετε το shooting game της Digital Extremes, εντελώς δωρεάν μέσω του Humble Bundle.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε από την εταιρία που μας έφερε το Warframe, το 2012 και πρωταγωνιστής του είναι ο Jackie Estacado ο οποίος έχει την ικανότητα πέρα από το ακατάπαυστο πιστολίδι να χρησιμοποιεί και όπλα υπερφυσικού τύπου στην μάχη του ενάντια στο κακό.

Όσοι έχετε λογαριασμό στο Humble Bundle μπορείτε να πάρετε το παιχνίδι δωρεάν και να το κρατήσετε για πάντα. Η προσφορά αφορά χρήστες PC και Mac και το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο μέχρι Τετάρτη πρωί. Η ευκαιρία είναι μεγάλη καθώς ο τίτλος αυτή τη στιγμή, στο Steam, κοστίζει 30€.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Το SnowRunner αποκτά νέο DLC και ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου Warhammer

Το SnowRunner, ένα παιχνίδι προσομοίωσης (για όσους δεν γνωρίζουν) το οποίο προσφέρει μια αρκετά ρεαλιστική …