Αρχική / Νέα / Ένας πάνθηρας νικητής του πρώτου FM Cup

Ένας πάνθηρας νικητής του πρώτου FM Cup

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, κατά την διάρκεια του Gameathlon Summer event, διεξήχθη το πρώτο FMGreece Cup.

Και φυσικά ένας από αυτούς που αγωνίστηκαν στο τουρνουά, αλλά και ένας όπου βοήθησε, μαζί με τους Aimilios, Hareas και φυσικά το fmgreece.gr, στο να «στηθεί» και να προωθηθεί σωστά η διοργάνωση, ήταν και ο AlexMorak.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πριν μια βδομάδα, δημιουργήθηκαν 4 ισάξιες ομάδες, από τους παίχτες που υπάρχουν στα ρόστερ των ομάδων του FM 2019.

  • Creators All-Stars
  • Gameathlon All-Stars
  • FMGreece All-stars
  • CowboyTV All-Stars

Στο τουρνουά, έλαβαν μέρος 32 άτομα, τα οποία χωρίστηκαν σε 8 ομίλους των 4 ατόμων.

Ο κάθε όμιλος είχε μια εκ των 4 ομάδων που είχαν δημιουργηθεί. Το ποιος θα έλεγχε ποια ομάδα έγινε κατόπιν κλήρωσης.

Οι αγώνες των ομίλων ήταν μονά παιχνίδια, δηλαδή ο κάθε παίχτης θα έπαιζε 3 αγώνες για να βγουν οι 2 πρώτοι που θα περνούσαν στην επόμενη φάση, των 16.

Από την άλλη, από την φάση των 16 και μετά, όλα τα παιχνίδια ήταν διπλοί knock-out αγώνες, όπου μάλιστα μετρούσαν και τα εκτός έδρας goal.

Δυστυχώς, σε αυτή τη φάση, τελείωσε και ο δρόμος για το τρόπαιο, αλλά και μια gaming οθόνη (300€), για τον AlexMorak, ο οποίος αποκλείστηκε από τον Panthiras3, ο οποίος στη συνέχεια αναδείχθηκε και ο μεγάλος νικητής του FMGreece Cup.

Και μιας που αναφέραμε τον πρωταθλητή, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Panthiras3, δεν ήταν μέσα στα 32 άτομα τα οποία είχαν επιλεγεί για την διοργάνωση, αλλά μπήκε σφήνα, τελευταία στιγμή, εξαιτίας μιας ακύρωσης ενός εκ των 32 αρχικών παιχτών.

Άσχετα όμως, με το ποιος νίκησε ποιον, ποιος αποκλείστηκε πιο γρήγορα και ποιος πιο αργά, μεγάλος νικητής (ναι κλισέ φράση το ξέρουμε), ήταν όλη η κοινότητα του FM, όπου αποδείχθηκε ότι με τον καιρό και με τα κατάλληλα άτομα, θα μπορούσαν να διοργανωθούν μεγάλα events, ακόμα και αποκλειστικά για το Football Manager. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο, όπου μεταξύ των παιχτών, ήταν και ο Ιταλός πρωταθλητής του αντίστοιχου πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας.

Αφού λοιπόν, ευχαριστηθήκαμε το πρώτο, περιμένουμε τώρα, με αρκετή ανυπομονησία, την επόμενη διοργάνωση για το Football Manager.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Τα πέντε games που σαρώνουν στο YouTube

Μεγάλος νικητής ξανά το Minecraft. Το 2019 κοντεύει να φτάσει στο τέλος του και έφτασε …