Αρχική / Νέα / Επίθεση στους servers του WoW Classic

Επίθεση στους servers του WoW Classic

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το WoW Classic άνοιξε τους servers του πριν από λίγες μέρες.

Η απήχηση που είχε το WoW Classic, είτε επειδή πολλοί ήθελαν να ζήσουν ξανά την εμπειρία 15 χρόνων πριν, είτε γιατί δεν πρόλαβαν το παιχνίδι όταν είχε ξεκινήσει, ήταν τεράστια.

Αλλά δυστυχώς, όπου μαζεύονται πολλοί παίχτες, θα υπάρχουν και αυτοί όπου θα προσπαθήσουν να χαλάσουν την διασκέδαση.

Χτες λοιπόν, οι servers του παιχνιδιού, δέχτηκαν μια σειρά από DDoS επιθέσεις, με αποτέλεσμα είτε οι παίχτες να αντιμετωπίζουν άπειρο lag, είτε να μην μπορούν να συνδεθούν καν μέσα στον κόσμο του Azeroth.

Το όλο σκηνικό, επιβεβαίωσε και η ίδια η εταιρία, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

Σύμφωνα με το Kotaku πάντως, ένα προφίλ στο Twitter, με την ονομασία UkDrillas, φαίνεται πως ο, ή ένας από, τους υπεύθυνους αυτής της επίθεσης, αφού λίγο πριν αρχίσουν οι επιθέσεις ανήρτησε ένα post στο οποίο ανακοίνωνε ότι σε περίπου 20 με 30 λεπτά θα ξεκινήσουν με κάθε US PVP Server του παιχνιδιού.

Το συγκεκριμένο προφίλ, αυτή τη στιγμή είναι κλειδωμένο, μετά από έρευνα που άρχισε η Blizzard.

Πάντως, ακόμα και τώρα, φαίνεται πως εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα για μερικούς παίχτες, με την εταιρία να ζητάει συγγνώμη, και λίγο ακόμα υπομονή από τους παίχτες της.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Τρία νέα στούντιο από τη Daybreak Games

Η Daybreak Games ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει δημιουργήσει τρία νέα στούντιο, στα πλαίσια της νέας …