Αρχική / Νέα / Έρχεται νέο βίντεο για το Death Stranding;

Έρχεται νέο βίντεο για το Death Stranding;

Ο δημιουργός του παιχνιδιού Death Stranding, Hideo Kojima, ανέβασε μια εικόνα στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, η οποία άναψε φωτιές σε πολλούς.

Στην εικόνα βλέπουμε 2 οθόνες στην οποία η μία έχει το λογότυπο του παιχνιδιού και η άλλη δείχνει, λογικά, κάποιο πρόγραμμα με το οποίο δουλεύει ο Kojima πάνω στο παιχνίδι.

Αρκετά άτομα, με το που είδαν την εν λόγω ανάρτηση, υπέθεσαν ότι με αυτό τον τρόπο, ο δημιουργός του παιχνιδιού κάνει ένα μικρό tease, για κάποιο βίντεο που θα ακολουθήσει σύντομα. Άλλοι πάλι, ουσιαστικά ανέφεραν το προφανές, ότι δηλαδή ο Kojima, απλά έβγαλε μια φωτογραφία και την ανέβασε.

Επιπλέον, ο Kojima ανέβασε άλλη μια φωτογραφία, αυτή τη φορά με μια φιγούρα του εαυτού του μπροστά από μια οθόνη.

Ό,τι και να σημαίνουν αυτές οι δύο φωτογραφίες, εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή. Αν έκανε tease για ένα βίντεο, λογικά θα σκάσει μέσα στις επόμενες μέρες, αν όχι, έ δεν χάλασε και ο κόσμος.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Η κυκλοφορία του The Outlast Trials είναι γεγονός

Η ανακοίνωση έφτασε μαζί με την πρώτη εικόνα. Έχουν περάσει παραπάνω από έξι χρόνια από …