Αρχική / Νέα / Έρχεται το Battle Pass στο Apex Legends;

Έρχεται το Battle Pass στο Apex Legends;

Το Battle Pass του Apex Legends είναι εδώ και αρκετές εβδομάδες το αντικείμενο συζητήσεων, εικασιών και φημών, αλλά τώρα φαίνεται φως στο τούνελ (όχι της Αγγελικής, άλλο…).

Ένα update στο Origin Store,εν συντομία μας ανακοινώνει το Battle Pass, μαζί με την τιμή και μερικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το πρώτο μεγάλο update και τι θα περιέχει. Αυτή τη στιγμή έχει αφαιρεθεί, αλλά όλο αυτό συμβαδίζει με τις φήμες ότι το Battle Pass επρόκειτο να κυκλοφορήσει.

Το update εμφανίστηκε με την επικεφαλίδα “Welcome to the Wild Frontier”, δίπλα σε μία φωτογραφία του Octane (του νέου ήρωα του τίτλου). Από κάτω έγραφε «επιβιώστε στην αρένα, γνωρίστε τον νέο Apex Legend, Octane, κρατήστε νέα όπλα και βρείτε μοναδικό loot.» Η τιμή αναμένεται στα 950 Apex Coins ή λίγο λιγότερο από 10€.

Αυτή η προσθήκη στο store αναφέρθηκε σε αρκετές περιπτώσεις σε διάφορα post στο Reddit όπως επίσης και στο Twitter, οπότε σίγουρα είναι αληθινό, η ερώτηση τώρα είναι κατά πόσο το update είχε προγραμματιστεί για σήμερα ή όχι.

Μία άλλη διαρροή φέρεται να έδινε ως ημέρα κυκλοφορίας τους Octane και του νέου Battle Pass την 12η Μαρτίου και αυτό έρχεται να προστεθεί στις ήδη αρκετές αναφορές χρηστών για την ανακοίνωση στο store. Η φωτογραφία του Octane που βλέπουμε εδώ είναι επίσης κάτι το οποίο κυκλοφόρησε παράλληλα με τις φήμες για την ημερομηνία κυκλοφορίας.

 

Με άλλα λόγια φαίνεται να είναι μεγάλη μέρα σήμερα για το Apex Legends και τους fans του.

Μία άλλη φήμη υποδηλώνει ότι νέα όπλα, τύπου φλογοβόλα θα εμφανιστούν στο παιχνίδι σύντομα, το αν θα γίνει μαζί με το Battle Pass όμως θα φανεί στην πορεία.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Ρεκόρ πωλήσεων για το NieR: Automata

Ξεπέρασε τα τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα. Έχουν περάσει πλέον πάνω από δύο χρόνια από τη στιγμή …