Our Streamers


Fortnite

Fortnite – Νέα Challenges

Η τρίτη εβδομάδα της τέταρτης σεζόν φτάνει στο τέλος της και όλοι αναμένουμε να δούμε τις καινούριες δοκιμασίες που θα μας δώσουν επιπλέον  XP και αστέρια για να ανέβουμε πιο γρήγορα επίπεδα. Από την αναμονή μας βγάζουν ορισμένες πληροφορίες που διέρρευσαν και περιλαμβάνουν τις καινούριες αμφιέσεις που θα συναντήσουμε στο κατάστημα του παιχνιδιού καθώς και τις νεότερες δοκιμασίες.

Challenges

  • Deal damage to opponents with Assault Rifles 5 αστέρια

Για την εκπλήρωση της αποστολής απαιτείται πρόκληση ζημιάς που φτάνει τα 1000. Αυτό αναλογεί σε περίπου 10 kills, χωρίς ασπίδα, επομένως δεν κατατάσσεται στις δύσκολες αποστολές.

  • Search Chests in Wailing Woods 5 αστέρια

Το Wailing Woods δεν βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των παικτών για να πέσουν απευθείας. Οπότε χρειάζεται η θησεία μερικών παιχνιδιών, μακριά από τις πιο κεντρικές περιοχές για το άνοιγμα 7 Chest.

  • Search 7 Ammo Boxes in a single match5 αστέρια

Τα σεντούκια με τις σφαίρες βρίσκονται συνήθως κάτω απο σκάλες, πάνω σε ράφια, κρυμμένα πίσω από αντικείμενα. Επομένως έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και για μεγαλύτερη ευκολία προτιμήστε να πέσετε σε ένα ήσυχο μέρος για να προλάβετε να ψάξετε και να ανοίξετε όλα αυτά τα κουτιά.

  • Visit the center of different Storm Circles in a single match 5 αστέρια

Η δοκιμασία αυτή θα μπορούσε να μεταφραστεί ως “Προσπάθησε να μην πεθάνεις”. Με άλλα λόγια θέλει τον παίχτη να επιζήσει ενώ έχει μπει μέσα σε 3 κύκλους στο ίδιο παιχνίδι. Όμως προσοχή! Όπως θα προσπαθήσετε εσείς να μπείτε στον κύκλο, το ίδιο θα προσπαθούν και άλλοι αντίπαλοι. Μην μένετε στο ίδιο σημείο και πηγαίνετε όσο πιο κεντρικά μπορείτε για να εξασφαλίσετε μια θέση στον επόμενο κύκλο.

  • Search between a Bench, Ice Cream Truck and Helicopter (δύσκολο) – 10 αστέρια

Σε αυτή την αποστολή καλείστε να βρείτε ένα Battle Tier το οποίο βρίσκεται κεντρικά του Moisty Mire. Θα πρέπει να βρίσκεστε στο κέντρο του τριγώνου που σχηματίζουν ένα παγκάκι κοντά στην λίμνη, ένα παγωτατζίδικο και ένα ελικόπτερο. Τα πράγματα στη συνέχεια γίνονται πιο εύκολα καθώς θα είναι το μοναδικό μέρος το οποίο δεν θα έχει γρασίδι επάνω του.

  • Trap Eliminations (δύσκολο) – 10 αστέρια

Η συγκεκριμένη δοκιμασία από μόνη της είναι αρκετά δύσκολη, ακόμα και αν ζητάει μόνο 1 kill με την χρήση παγίδας. Μπορείτε, όμως, να την συνδυάσετε με την προηγούμενη αποστολή και να τοποθετήσετε την παγίδα στο σημείο του Battle Pass ελπίζοντας πως κάποιος θα το επισκεφτεί.

  • Eliminate opponents in Snobby Shores (δύσκολο) – 10 αστέρια

Το Snobby Shores είναι περιοχή με αρκετό και καλό loot, ελκύοντας έτσι αρκετό κόσμο, άρα τα 3 kills θα είναι παιχνιδάκι για όσους συγκεντρωθούν για την συγκεκριμένη αποστολή.

Κατάστημα

Μέσα στο επόμενο διάστημα, το κατάστημα θα προσφέρει τα παρακάτω:


Προφανώς, όμως, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και τα καινούρια emotes:

Kαλή διασκέδαση!

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Ίσως σε λίγο καιρό να μπορείτε να πουλήσετε τα digital games σας που κάθονται και αραχνιάζουν στις βιβλιοθήκες σας

Τα τελευταία χρόνια, οι gamers έχουν μπει σε έναν ‘’διχασμό’’ για το αν θα πρέπει …