Αρχική / Νέα / Γενέθλια χωρίς τον μπαμπά του θα κάνει το Minecraft

Γενέθλια χωρίς τον μπαμπά του θα κάνει το Minecraft

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Marcus “Notch” Persson είναι ο άνθρωπος πίσω από την δημιουργία του διάσημου παιχνιδιού της Microsoft (πλέον), Minecraft.

Ο Notch, το 2014 πούλησε τα δικαιώματα του τίτλου στην Microsoft, βάζοντας στην τσέπη του το τεράστιο ποσό των 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Από τότε βέβαια, η Microsoft προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην έχει καμία σχέση με το όνομα του, που εμφανίζεται μόνο στα credits πλέον, μιας και ο Notch, εδώ και αρκετά χρόνια, εκτός από την δημιουργία του Minecraft, έχει γίνει γνωστός και για τα άπειρα ρατσιστικά του σχόλια στο Twitter.

Φαίνεται λοιπόν, ότι η πρόσκληση, για την γιορτή που θα διοργανώσει η Microsoft, με αφορμή τα 10 χρόνια ζωής του παιχνιδιού, μάλλον κάπου θα παράπεσε, μιας και σύμφωνα με το Variety, ο Notch δεν θα βρίσκεται στο event.

Σχετικά με το επετειακό event, η Microsoft δήλωσε ότι θα γιορτάσουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του παιχνιδιού, με το μέλλον εννοώντας μάλλον περισσότερες πληροφορίες για τον spin-off τίτλο Minecraft: Dungeons, ο οποίος θα κάνει την εμφάνισή του και στην E3 που μας έρχεται.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Κάτι ετοιμάζει η ΙΟ Ιnteractive

Εκτός από το Hitman 3, η εταιρεία ΙΟ Interactive ετοιμάζει και ένα ακόμα παιχνίδι, το …