Our StreamersΗ NCSOFT έκανε το “μπαμ” του καλοκαιριού με το Lineage W

Μέσω μιας παρουσίασης, σχεδόν, 30 λεπτών, η εταιρία NCSOFT, τάραξε τα νερά της gaming βιομηχανίας, ανακοινώνοντας το νέο παιχνίδι του γνωστού (κι αγαπημένου) franchise του Lineage, με την ονομασία Lineage W.

Αλλά ας πάμε στα βασικά πρώτα. Το Lineage W, πρόκειται να κυκλοφορήσει κυρίως για κινητές συσκευές (Android, iOS), αλλά και για PC, μέσω της cross-play υπηρεσίας της NCSOFT, PURPLE, ενώ αναφέρθηκε ότι εργάζονται και για αντίστοιχες υπηρεσίες για τις κονσόλες, συμπεριλαμβανομένων των PS5 και Switch.

Επιπλέον, οι προεγγραφές έχουν ήδη αρχίσει, είτε μέσω Google Play, είτε μέσω App Store, αλλά και μέσω του επίσημου site του παιχνιδιού. Όσοι το κάνουν, θα λάβουν μερικά chest τα οποία θα περιέχουν διάφορους πόρους, ένα Red Knight’s Ring και 100k Adena (το νόμισμα του παιχνιδιού), τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα όταν κυκλοφορήσει επίσημα το παιχνίδι, κάπου προς το τέλος του έτους.

Και πάμε τώρα να δούμε τι είδαμε/μάθαμε μέσω της χτεσινής παρουσίασης.

Αρχικά για το νέο Lineage W μίλησαν οι Taek-Jin Kim (Chief Creative Officer), Sung-Gu Lee (επικεφαλής του Lineage W Group) και Hong-Young Choi (επικεφαλής του Lineage W Development), οι οποίοι ανέφεραν μερικά από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Αρχικά ειπώθηκε ότι το παιχνίδι, θα συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά που έκαναν τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς να ξεχωρίζουν, όπως οι μάχες, η αφοσίωση, η θυσία και η τιμή. Όπως φυσικά αναφέρθηκαν και στο community, το οποίο έχουν σκοπό να το επεκτείνουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο “σκοτεινός” κόσμος του παιχνιδιού θα απεικονίζεται σε 3D γραφικά, προσφέροντας την συναρπαστική εμπειρία μάχης του κλασσικού Lineage, αλλά με αρκετά ανανεωμένα οπτικά στοιχεία, κυρίως στο πως θα φαίνονται οι επιθέσεις.

Επίσης στάθηκαν και στο κομμάτι της ιστορίας, όπου θα σας δίνεται η επιλογή για το που θα επιλέξετε να κάνετε τις συμμαχίες σας και με ποια fanctions.

Τέλος, είχαμε και την αναφορά της κοινής αγοράς που θα περιέχεται μέσα στο παιχνίδι, για τους servers, οι οποίοι όπως μάθαμε θα διαθέτουν την λειτουργία “AI Translation”, έτσι ώστε παίχτες που μιλάνε/γράφουν σε διαφορετικές γλώσσες να μπορούν να επικοινωνούν ευκολότερα με τους υπόλοιπους. Επίσης, έγινε αναφορά σε άλλη μια λειτουργία που θα βοηθήσει τους παίχτες για πιο γρήγορη επικοινωνία μέσα στο παιχνίδι, αυτή του “Voice-to-Text”, η οποία θα μετατρέπει τις φωνητικές σας εντολές, σε γραπτές.

Βέβαια, αφού μιλάμε για παρουσίαση “με τα όλα της”, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα αρκετά βίντεο, μέσω των οποίων πήραμε μια αρκετά καλή γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Στα βίντεο αυτά είδαμε από τα πρώτα cinematic του νέου Lineage, μέχρι και ένα μικρό backstory για τις κλάσεις που θα έχει το παιχνίδι.

Ακολουθούν τα βίντεο που αναφέραμε, όπως και η πλήρης παρουσίαση.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Κυκλοφόρησε το Inscryption στο Nintendo Switch

Πριν λίγες ημέρες, Devolver Digital, σε συνεργασία με την Daniel Mullins Games, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία …