Αρχική / Νέα / Η νέα μικρού μήκους ιστορία του Overwatch

Η νέα μικρού μήκους ιστορία του Overwatch

Ανοίγοντας τον client του battlenet της Blizzard, στα νέα που εμφανίζονται στην οθόνη σας, θα παρατηρήσετε ότι προστέθηκε μια νέα μικρή ιστορία (σε μορφή κειμένου), το What you left Behind.

Η ιστορία έχει γραφτεί από την Alyssa Wong, μια αρκετά γνωστή συγγραφέα στο χώρο του Sci-fi, όπου κατάφερε και κέρδισε την εμπιστοσύνη της Blizzard και πλέον γράφει ιστορίες για το παιχνίδι Overwatch.

Ο κύριος πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο τελευταίος χαρακτήρας που προστέθηκε στο Overwatch, ο Baptiste και η συνάντηση που είχε με 2 μέλη της οργάνωσης του Talon, από την οποία προσπαθεί να κρυφτεί εδώ και 4 χρόνια.

Επιπλέον, εκτός από τους 2 χαρακτήρες που εμφανίζονται για πρώτη φορά, διαβάζουμε και μαθαίνουμε μερικά πράγματα για το παρελθόν του Baptiste.

Δεν θα σας πούμε περισσότερα όμως, σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε ποιοι είναι οι 2 πράκτορες του Talon αλλά και το που οδήγησε η συνάντησή τους με τον Baptiste, μπορείτε να διαβάσετε όλη την ιστορία εδώ.

Ακόμα, αν σας άρεσε μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες ιστορίες της Alyssa Wong, εδώ.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Δωρεάν το Wasteland 2 στο GOG Galaxy

Άλλος ένας τίτλος θα διατεθεί δωρεάν μέσα στην εβδομάδα, αυτή τη φορά από το GOG …