Our StreamersH νέα οθόνη της σειράς AGON PRO θα σας κάνει να δείτε έναν άλλο κόσμο

Εισαγωγές για την AGON by AOC νομίζουμε ότι μετά από τόσο καιρό που σας μιλάμε για τα προϊόντα της δεν χρειάζονται να γίνουν. Οπότε πάμε γρήγορα στο θέμα μας. Και ποιο είναι αυτό; Η νέα της οθόνη AGON PRO AG274QZM, η οποία, φέροντας την υπογραφή της εταιρίας εγγυάται ποιότητα αλλά και υψηλές αποδόσεις.

Η 27 ιντσών AG274QZM είναι κατασκευασμένη κατά κύριο λόγο για gamers οι οποίοι στοχεύουν στο να έχουν τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό. Το 3 πλευρών χωρίς πλαίσιο IPS panel της οθόνης προσφέρει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα, έχει ανάλυση QHD (2560×1440) και ρυθμό ανανέωσης 240 Hz. Για όσους γνωρίζουν, αυτός είναι ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς χαρακτηριστικών για high-end ανταγωνιστικό gaming.

Λίγο πιο αναλυτικά, η ανάλυση QHD που προσφέρει η οθόνη, είναι ίσως ο “καλύτερος σύντροφος” όλων των σύγχρονων GPU που υπάρχουν στην αγορά, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα υψηλή πιστότητα και υψηλούς ρυθμούς καρέ. Από την άλλη, όσοι ασχολούνται πιο ενεργά ή επαγγελματικά με το gaming, αν τους ρωτήσετε για τα βασικά χαρακτηριστικά που θέλουν να έχει η οθόνη τους, μέσα σε αυτά θα είναι και ο ρυθμός ανανέωσης. Με το λιγότερο σαν απαίτηση να είναι τα 144Hz, οπότε μπορείτε να καταλάβετε ότι τα 240 Hz που έχει σαν ρυθμό ανανέωσης η AG274QZM, θα πάνε την εμπειρία σας αρκετά σκαλιά πιο πάνω. Με πραγματικό χρόνο απόκρισης GtG 1 ms, η γρήγορη δράση στην οθόνη εμφανίζεται ομαλά χωρίς κάποιο ghosting, ενώ χάρη στην on-board συμβατότητα με Nvidia G-Sync, το tearing και το shutter σχεδόν εξαλείφονται ολοκληρωτικά.

Ένα ακόμη βασικό χαρακτηριστικό της νέας αυτής οθόνης είναι και το ΜiniLED backlight, το οποίο περιέχει 576 ξεχωριστές διαβαθμίσεις φωτεινότητας. Ενεργοποιώντας τον οπίσθιο φωτισμό σε ένα μόνο μικρό μέρος του panel, η οθόνη μπορεί να φτάσει στα 1200 nits φωτεινότητας και να προβάλλει έντονα οπτικά χαρακτηριστικά, όπως το φως του ήλιου ή το φως που προέρχεται από κάποια φωτιά, προβάλλοντας την ίδια στιγμή και τις, ανάλογης ποιότητας, σκιές. Με την ασπίδα οθόνης που περιλαμβάνεται, η οθόνη ξεπερνά τις προκλήσεις, όπως το έντονο φως περιβάλλοντος ή τις αντανακλάσεις από τα φώτα που ίσως να υπάρχουν στον χώρο, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την αντιληπτή αντίθεση.

Επιπλέον, η AG274QZM είναι ιδανική για gamers που εργάζονται από το σπίτι ή χρησιμοποιούν τον υπολογιστή για τη δημιουργία περιεχομένου. Αυτή η πολύπλευρη οθόνη προσφέρει συνδεσιμότητα USB-C, με παροχή ισχύος 65 W για φόρτιση και τροφοδοσία συνδεδεμένων φορητών υπολογιστών. Έχοντας 4 θύρες USB 3.2, η οθόνη μπορεί να λειτουργήσει ως βάση σύνδεσης πρόσθετων περιφερειακών, ενώ με έναν ενσωματωμένο διακόπτη KVM, οι χρήστες μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ δύο πηγών (π.χ. gaming pc και εργασίας ή streaming pc) ενώ χρησιμοποιούν το ίδιο σετ πληκτρολογίου και ποντικιού.

Για να προσαρμοστεί η οθόνη στις προσωπικές ρυθμίσεις των χρηστών, το μοντέλο AG274QZM προσφέρει φωτισμό Light FX RGB στο πίσω μέρος, ο οποίος είναι συμβατός και με άλλα προϊόντα της AGON by AOC, ούτως ώστε να συνδυάζεται αρμονικά ο φωτισμός του εξοπλισμού σας. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και ο κλασσικός μικρός προβολέας, ο οποίος προβάλλει το λογότυπο της AGON στην επιφάνεια του γραφείου σας. Το, σφαιρικού σχήματος, χειριστήριο QuickSwitch, που περιλαμβάνεται μαζί με την οθόνη, καθιστά “παιχνιδάκι” την προσαρμογή των ρυθμίσεων OSD, ενώ μπορεί επίσης να ελεγχθεί μέσω του joystick ή του λογισμικού G-Menu.

H AGON PRO AG274QZM πρόκειται να γίνει διαθέσιμη στην αγορά μέσα στον Ιούνιο, με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 1299,00€. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της AOC, τόσο για τα προϊόντα της σειράς AGON PRO, όσο και για τις άλλες σειρές προϊόντων της εταιρίας.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Όλα τα cosmetics από το Overwatch 1 θα μεταφερθούν και στο sequel

Κατά την διάρκεια που ήταν live το Overwatch, σχεδόν όλοι οι παίχτες αγοράζαν και μάζευαν …