Our Streamers



Η σειρά Tom Clancy’s The Division μεταφέρεται και σε κινητές συσκευές

Ένα νέο κεφάλαιο ανακοίνωσε η Ubisoft για την σειρά The Division, με το third-person shooter RPG να ανοίγει τους ορίζοντες του και μεταφέρεται και στις κινητές συσκευές, με το όνομα Tom Clancy’s The Division: Resurgence, το οποίο θα είναι free-to-play και θα κυκλοφορήσει σε Android και iOS συσκευές.

Το Resurgence είναι η τελευταία προσθήκη στο Tom Clancy’s Division franchise και όπως και οι προκάτοχοι του στο PC και στις κονσόλες θα είναι ένα open world third-person shooter RPG.

Το παιχνίδι θα παρουσιάζει στους παίχτες μια νέα και ανεξάρτητη ιστορία από το The Division και το The Division 2, η οποία όμως θα κάνει αναφορά και σε μερικά βασικά γεγονότα της ιστορίας που έγιναν στους προηγούμενους τίτλους της σειράς.

Εκτός από μια νέα ιστορία, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει επίσης open-world exploration, νέα gears, όπλα και χαρακτήρες.

Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια τις σειράς, θα μπορείτε να κάνετε customize και upgrade τους Division agents σας, να συλλέγετε loot και craft mods για να τους αναβαθμίσετε, όπως και το να ξεκλειδώσετε specializations με μοναδικά όπλα και gadgets καθώς ανεβάζετε σε level τους agents σας.

Η Ubisoft δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά μπορείτε να εγγραφείτε για το επερχόμενο closed alpha test στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού εδώ.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

WWDC 2023: H Apple παίρνει (επιτέλους) σοβαρά το gaming;

Θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σας: Το αρχικό νέο ήταν «Ο Hideo Kojima εμφανίστηκε στο Apple …