Our Streamers


SXFI CARRIER

SXFI CARRIER: Η νέα ηχόμπαρα της Creative φέρνει τον κινηματογράφο στο σαλόνι σας

Μετά από ένα πολύ μικρό διάλειμμα, η Creative επιστρέφει, με ένα νέο της προϊόν, πάντα στον χώρο του ήχου. Ο λόγος για την νέα της ηχόμπαρα, SXFI CARRIER, η οποία είναι διαθέσιμη από σήμερα στην αγορά.

Αυτή τη φορά, η Creative, για την δημιουργία της SXFI CARRIER, ένωσε τις δυνάμεις της με την Dolby Laboratories, έτσι ώστε να πετύχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία πάνω στο θέμα του ήχου.

Και πριν αρχίσουμε να αναλύουμε το τι προσφέρει η νέα αυτή ηχόμπαρα, απλά θα αναφέρουμε ότι ήδη έχει λάβει αρκετούς επαίνους, συμπεριλαμβανομένων και 3 βραβείων BEST OF CES, κατά την προεπισκόπηση της στην CES 2020.

SXFI CARRIER

Αρχίζοντας με το μέγεθός της, παρατηρούμε ότι είναι σχετικά μικρή, όμως ο έξυπνος σχεδιασμός της, της επιτρέπει, παρά τα μόλις 88 εκατοστά σε μήκος, να προσφέρει εκπληκτικό ήχο. Και πιο συγκεκριμένα, χάρη στην προσαρμοσμένη Dolby σχεδίαση που διαθέτει, η οποία την καθιστά την πρώτη στο είδος της Dolby Atmos Speaker System ηχόμπαρα.

SXFI CARRIER

Σύμφωνα με την Creative, η SXFI CARRIER έχει πάρει (και βελτιώσει) μερικά στοιχεία από έναν προκάτοχό της στον συγκεκριμένο τομέα, την X-Fi Sonic Carrier, η οποία, φυσικά, και αυτή είχε με την σειρά της “μαζέψει” αρκετά εγκωμιαστικά σχόλια. Μάλιστα, αρκετοί ειδικοί του χώρου, την είχαν σχολιάσει ως “ο ήχος των Θεών”. Έχοντας λοιπόν την πρωτοποριακή τεχνολογία SuperWide (που κληρονομείται από τη Sonic Carrier), η οποία επεκτείνει τον ήχο στερεοφωνικού περιεχομένου, η SXFI CARRIER φτάνει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, ξεπερνώντας σε επιδώσεις τους ανταγωνιστές της.

Η δημιουργία της SXFI CARRIER έχει συμπεριλάβει με μεγάλη προσοχή τα χαρακτηριστικά Dolby Atmos και SuperWide για την επίτευξη μιας μοναδικής, μη τροποποιημένης και απόλυτα ισχυρής ακουστικής απόδοσης. Με επτά drivers, το καθένα από τα οποία διαθέτει DSP-controlled amplifier, η SXFI CARRIER είναι σε θέση να παράγει την ίδια ποιότητα ηχογράφησης με τον 15-driver Sonic Carrier, σε λιγότερο από το μισό μέγεθος και σε διαφορετική τιμή.

Επιπλέον, όλες οι δυνατότητες της SXFI CARRIER, συνοδεύονται από ένα ισχυρό ασύρματο subwoofer, 10 ιντσών, το οποίο προσφέρει την απαιτούμενη απόδοση μπάσων για να ολοκληρώσει την ηχητική εμπειρία σας.

SXFI CARRIER

Η SXFI CARRIER δίνει μια νέα διάσταση στην κατηγορία της, όντας η πρώτη στον κόσμο με την τεχνολογία Super X-Fi Headphone Holography, μία τεχνολογία που έχει κερδίσει 23 βραβεία BEST OF CES στις CES 2019-2020. Η Super X-Fi επαναδημιουργεί τον ήχο ενός συστήματος ηχείων surround στα ακουστικά και τον εξατομικεύει, μέσω της τεχνολογίας Artificial Intelligence, για μια φυσική εμπειρία ακρόασης. Οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν κινηματογραφικό ήχο στα ακουστικά τους, σαν να είναι σε πραγματικό κινηματογράφο.

SXFI CARRIER

Επίσης, διαθέτει ένα ευέλικτο προφίλ συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των θυρών Bluetooth, USB-C και USB-A. Η θύρα HDMI eARC παρέχει ήχο HD χωρίς συμπίεση και χωρίς απώλειες. Δύο είσοδοι HDMI 2.1 επιτρέπουν τη διέλευση πλούσιου ήχου και ποιότητας εικόνας υψηλής ανάλυσης από μια πηγή βίντεο 8K. Σε συνδυασμό με τη συμβατότητα Dolby Vision, η SXFI CARRIER προσφέρει την απόλυτη home theater εμπειρία ήχου.

SXFI CARRIER

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, για την δημιουργία της SXFI CARRIER, “έβαλε το χεράκι της” και η Dolby Laboratories, έτσι δεν θα μπορούσε να μην υπάρχουν και κάποιες δηλώσεις, σημαντικών στελεχών των δύο εταιριών.

Αρχίζοντας με τον Pankaj Kedia, Διευθύνων Σύμβουλο της Dolby Laboratories, ο οποίος δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαστήκαμε με την Creative για να προσφέρουμε αυτήν την πρωτοπόρα εμπειρία στην κατηγορία ηχομπάρας σε καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Οι καταναλωτές θα μπορούν να απολαύσουν μια συναρπαστική Dolby Atmos εμπειρία, μέσω ενός πρωτοποριακού ακουστικού σχεδιασμού που αναπτύχθηκε από την Dolby, η οποία δεν έχει προηγούμενο απόδοσης από ανάλογου μεγέθους προϊόν.

Από μεριάς Creative, για την συνεργασία αυτή μίλησε ο Sim Wong Hoo, Διευθύνων Σύμβουλος της Creative.

Η SXFI CARRIER είναι το αποτέλεσμα μιας καθοριστικής συνεργασίας μεταξύ της Dolby και ημών, η οποία έχει υπερβεί τόσα πολλά όρια και έχει επιδείξει πόσες πολλές δυνατότητες μπορεί να έχει μια ηχομπάρα, κάτι το οποίο κατέστη δυνατό, μόνο χάρη στην πλήρη αφοσίωση και δέσμευση και των δύο ομάδων. Καθώς η πραγματικότητα που βιώνουμε έχει καταστήσει τον κινηματογράφο «απαγορευμένη πολυτέλεια», η SXFI CARRIER προσφέρει στους χρήστες την πλήρη κινηματογραφική εμπειρία με την ασφάλεια και την άνεση που νοιώθουν όντας στο σπίτι τους. Επιπλέον, με την τεχνολογία Super X-Fi Headphone Holography, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την Dolby Atmos εμπειρία και μέσω των ακουστικών τους, οποιαδήποτε ώρα της μέρας ή και της νύχτας.

Κλείνοντας, πρέπει να αναφέρουμε πως η SXFI CARRIER κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε Promo Bundle, που περιλαμβάνει ένα ζευγάρι ακουστικά SXFI Theater, ΔΩΡΕΑΝ με κάθε αγορά της, για περιορισμένο αριθμό συσκευών.

SXFI CARRIER

Την SXFI CARRIER, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της Creative, μπορείτε να την βρείτε, μέσω της επίσημης σελίδας της εταιρίας, στην τιμή των 999,99€.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

H THQ Nordic γίνεται 10 ετών και το γιορτάζει μαζί μας

Η THQ Nordic γίνεται 10 χρονών φέτος και αποφάσισε να το γιορτάσει μαζί μας, διοργανώνοντας …