Αρχική / Νέα / Η Ubisoft θα βγάλει νέο Far Cry: New Dawn

Η Ubisoft θα βγάλει νέο Far Cry: New Dawn

Το Far Cry: New Dawn δεν είναι μόνο πραγματικότητα, αλλά θα βγει και πολύ σύντομα.

Θα κυκλοφορήσει στις 15 Φλεβάρη και θα επιτρέψει στους παίκτες να αποκτήσουν την μετα-αποκαλυπτική τους αποτύπωση, αυτή τη φορά στην επαρχία Hope της Μοντάνα.

Επίσης η Ubisoft μας έδωσε και το πρώτο gameplay trailer για να πάρουμε μια ιδέα για το πως θα είναι το παιχνίδι. Απ’ότι φαίνεται το νέο Far Cry θα έχει σχέση με την επιβίωση και θα μπορείς να χτίσεις αλλά και να διαχειριστείς τους μηχανισμούς των όπλων κάτι το οποίο θυμίζει πολύ σε Fallout 76.

Ωστόσο, σε σχέση με το Fallout, το Far Cry: New Dawn φαίνεται ότι θα έχει εχθρούς, συμμάχους και μια πολλά υποσχόμενη ιστορία.

Ένα από τα πιο αντιφατικά πράγματα που παρατηρήσαμε στο gameplay trailer είναι τα χρώματα του παιχνιδιού. Αφού φαίνεται ότι θα είναι απίστευτα έντονα χρωματισμένο το νέο Far Cry για την χρονική μετά αποκαλυπτική του περίοδο.

Όπως και να έχει πολλά υπόσχεται η Ubisoft με το νέο Far Cry, αφού αν τελικά πετύχει αυτή η συνταγή με την αποκάλυψη θα κλείσει κάποιες πληγές από τους παίχτες που αγόρασαν το Fallout 76.

Το Far Cry New Dawn, θα κυκλοφορήσει σις 15 Φεβρουαρίου για PC, PS4 και Xbox One στα 39,99$.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Ρεκόρ πωλήσεων για το NieR: Automata

Ξεπέρασε τα τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα. Έχουν περάσει πλέον πάνω από δύο χρόνια από τη στιγμή …