Ανακοινώσεις
Αρχική / Νέα / Ήδη 10 εκατομμύρια παίκτες στο Apex Legends

Ήδη 10 εκατομμύρια παίκτες στο Apex Legends

Το Apex Legends έχει ήδη γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια, παρότι είναι μόνο η πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Ο free-to-play battle royale τίτλος της Respawn του οποίου την ύπαρξη μάθαμε στις 2 Φεβρουαρίου έχει απογειωθεί όσον αφορά τον αριθμό των παικτών του, που τώρα φτάνουν στο 1 εκατομμύριο ταυτόχρονους και τα 10 εκατομμύρια στο σύνολο.

Τα νέα έρχονται από τον CEO της Respawn Vince Zampella:

Μέσα σε 72 ώρες, πάνω από 10 εκατομμύρια παίκτες έχουν μπει στο Apex Legends και περάσαμε το 1 εκατομμύριο παίκτες ταυτόχρονα!

Ήταν ένα πραγματικά απίστευτο ταξίδι. Δοκιμάσαμε και πειράξαμε. Διαφωνήσαμε και συμφωνήσαμε. Φτάσαμε σε ένα σημείο που νιώσαμε λίγη μαγεία. Ξέραμε ότι θα ήταν ρίσκο να πάμε το franchise σε αυτή την κατεύθυνση, με free-to-play και κυκλοφορία-έκπληξη. Αλλά αγαπήσαμε το Apex Legends και θέλαμε, είχαμε την ανάγκη, να παίξουν και άλλα άτομα.

Ελπίζαμε ότι θα το αγαπήσετε όσο εμείς, αλλά ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν περιμέναμε την έκρηξη υποστήριξης και θετικότητας που είδαμε. Από όλους μας στη Respawn, σας ευχαριστούμε που δώσατε σε μας και το Apex Legends την ευκαιρία. Σας ευχαριστούμε που συμμετέχετε στο ταξίδι αυτό. Και είναι μόνο η αρχή! Έχουμε ετοιμάσει πολλά περισσότερα για σας αυτή τη χρονιά.

Ο αριθμός των παικτών του Apex Legends αυξάνεται κάθε μέρα. Έφτασε το 1 εκατομμύριο συνολικά μέσα σε λίγες ώρες κυκλοφορίας. Μάλλον θα φτάσει τα όριά του σύντομα αλλά προς το παρόν, αυτός ο αριθμός συνεχίζει ακάθεκτα να ανεβαίνει. Λαμβάνοντας υπόψη τις προσδοκίες της από το Anthem και τη χαμηλή απόδοση του Battlefield V, ίσως για την EA να είναι αυτή η νίκη που χρειάζεται.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Η Aloy στο Monster Hunter World

Μέσω του νέου expansion που ανακοινώθηκε, το Iceborne. Η Capcom ανακοίνωσε το νέο expansion για …