Αρχική / Νέα / Ημερομηνία λήξης στα Uplay Points

Ημερομηνία λήξης στα Uplay Points

Ως τρόπο ανταμοιβής των παικτών που κάνουν πρόοδο στα παιχνίδια της, η Ubisoft έχει δώσει γενναιόδωρα σε όλους Club Points.

Αυτές οι μονάδες με το χρυσό εικονίδιο U, είναι διαθέσιμες σε όσους επιθυμούν να συνδεθούν στην υπηρεσία στις κονσόλες PS4 και Xbox One, καθώς και στο PC, όσο παίζουν παιχνίδια της Ubisoft.

Τα Club Points μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πλήθος αντικειμένων ή μικρές ενισχύσεις μέσα στα παιχνίδια, ή για άμεσες εκπτώσεις στο PC.

Δυστυχώς, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το απόθεμα των παικτών δε θα διαρκεί για πάντα.

Μέσω e-mail στους χρήστες του Uplay η εταιρεία εξήγησε δύο βασικές αλλαγές.

Πρώτον, οι πόντοι που θα αποκτηθούν από την 1η Απριλίου 2019 και μετά θα έχουν διετή διάρκεια ζωής. Με άλλα λόγια, αν δε χρησιμοποιηθούν έως δύο χρόνια μετά την απόκτησή τους, χάνονται για πάντα.

Το άλλο μεγάλο νέο είναι πως όποιο υπόλοιπο αποκτήθηκε μέχρι και την 31η Μαρτίου 2017 θα λήξει στις 31 Μαρτίου 2019.

Για να δώσει στους παίκτες τη δυνατότητα να ξοδέψουν το υπόλοιπό τους, η Ubisoft δήλωσε ότι νέες ανταμοιβές θα γίνουν διαθέσιμες από τώρα μέχρι την 1η Απριλίου.

Μπορείτε να ελέγξετε το υπόλοιπό σας μέσα από το επίσημο site.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Ρεκόρ πωλήσεων για το NieR: Automata

Ξεπέρασε τα τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα. Έχουν περάσει πλέον πάνω από δύο χρόνια από τη στιγμή …