Our StreamersΚόπηκε η παρουσίαση του Dead or Alive 6

Οι διοργανωτές του event EVO Japan, αναγκάστηκαν να κόψουν την παρουσίαση του Dead or Alive 6, λόγω του «λάθους» τρόπου που αποφάσισε η Team Ninja να παρουσιάσει το παιχνίδι της.

Γενικά το ότι οι τίτλοι του Dead or Alive χρησιμοποιούν την σεξουαλικότητα των χαρακτήρων τους αρκετά, ήταν γνωστό και δεν φάνηκε να ενοχλεί ιδιαίτερα και πολλούς (πάντα με τις ανάλογες εξαιρέσεις).

Έλα όμως που τελικά οι διοργανωτές του EVO Japan τελικά ενοχλήθηκαν.

Η αρχή έγινε όταν οι δύο παρουσιάστριες του DoA 6 άρχισαν να ρίχνουν σφαλιάρες (spanking για τους γνώστες του αθλήματος) η μια στην άλλη, με το σκηνικό να κορυφώνεται όταν άρχισαν να κουνιούνται πάνω κάτω, με τα βλέμματα όλων αναπόφευκτα να πηγαίνουν στα στήθη τους. Φυσικά όλο αυτό έγινε για να μας δείξουν τα physics του παιχνιδιού, τίποτα μεμπτό σε αυτό έχουμε να προσθέσουμε εμείς.

Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι, ήρθε όταν κατά την διάρκεια ενός gameplay, οι δύο χαρακτήρες βρέθηκαν, μετά από μια κίνηση του αρσενικού χαρακτήρα στον αντίπαλο θηλυκό χαρακτήρα, σε μια αρκετά περίεργη στάση, το οποίο ο σκηνοθέτης που μας παρουσίαζε το παιχνίδι δεν άφησε να πάει χαμένη. Ο τύπος έκανε pause, όχι μόνο για να εμπεδώσουμε την στάση που είχαν βρεθεί, αλλά γύρναγε και την κάμερα για το δούμε καλύτερα και από άλλες οπτικές γωνίες.

Έ, κάπου εκεί, οι υπεύθυνοι και σοβαροί τύποι στην EVO αποφάσισαν να κόψουν την ζωντανή παρουσίαση και να ακολουθήσει μια σειρά από απολογίες για όσους θίχτηκαν.

Και ερχόμαστε να ρωτήσουμε εμείς τώρα.

Σοβαρά δεν περίμεναν κάτι τέτοιο από ένα τίτλο που έχει στην ονομασία του το Dead or Alive;

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε, στην περασμένη Ε3, όλοι για αυτό μιλάνε. Δηλαδή τι περίμεναν, έναν μοναχό και μια αρκούδα να παίζουν ξύλο; Όχι, είναι Dead or Alive και έχει ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό, στο οποίο οι σχεδόν γυμνές χαρακτήρες και οι ήχοι που κάνουν όταν χάνουν ενέργεια δεν τους ενοχλεί καθόλου.

Φυσικά και υπάρχει πάντα μια μερίδα ατόμων που μπορεί να το βρίσκει προσβλητικό, αλλά μην ξεχνάμε ότι είμαστε στο διαδίκτυο. Άρα το έχεις επιλέξει να το δεις. Και στην παρούσα φάση, οι διοργανωτές επέλεξαν να δώσουν βήμα στο Dead or Alive 6, ξέροντας ακριβώς πως θα κατέληγε.

Επομένως, όλες αυτές οι αντιδράσεις (κόψιμο ροής, ανακοινώσεις στο Twitter, παρουσιαστές να ζητούν συγγνώμη ζωντανά), έβλαψαν μόνο τους υπεύθυνους της διοργάνωσης, όχι του παιχνιδιού. Αυτοί ξέρουν πολύ καλά την δουλειά τους.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Ανακαλύψτε τον post-apocalyptic κόσμο του Potentia

Το Potentia είναι ένα ingle-player, story based, post-apocalyptic themed TPS action-adventure παιχνίδι για PC, με δημιουργό …