Our Streamers



Κυκλοφόρησε το νέο firmware update του PS4

Διαθέσιμο είναι το νέο update του λογισμικού του PS4 με αριθμό 5.05 και έχει ως σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης της κονσόλας. Το μέγεθος του update είναι μικρό, μόλις 374,7 Mb και θα πρέπει να το εγκαταστήσετε, όσοι θέλετε να έχετε πρόσβαση στο Playstation Network.

Θυμίζουμε πως τον Οκτώβριο είχε κυκλοφορήσει το 5.00 με την ονομασία Nobunaga και το μέγεθος του ήταν αρκετά μεγάλο, καθώς είχε πολλές βελτιώσεις. Μερικές από αυτές ήταν καλύτερη διαχείριση στη friend list (με δυνατότητα να ακολουθούμε άλλους χρήστες), βελτιωμένα broadcasting features, μηνύματα και ειδοποιήσεις, team tournaments, virtual surround sound για το PlayStation VR και αρκετά ακόμα καλούδια.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Cuphead: Νέο update μόνο για Xbox και PC με αρκετό παρασκηνιακό περιεχόμενο

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το Studio MDHR κυκλοφόρησε το τότε νέο του παιχνίδι, με την …