Our StreamersLogitech G FITS: Τα νέα ασύρματα ακουστικά ψείρες που ταιριάζουν σε όλα τα αυτιά

Η Logitech G, το gaming κομμάτι της Logitech, παρουσίασε πρόσφατα τα νέα ασύρματα ακουστικά (ψείρες) Logitech G FITS, δίνοντας έτσι στους gamers ανά τον κόσμο, ακόμη μια κορυφαία, άνετη και ποιοτική επιλογή στην αγορά.

Κύριο χαρακτηριστικό των FITS, είναι, όπως λέει και η ονομασία τους, ότι είναι ικανά να “κουμπώσουν” σε κάθε τύπο αυτιού, προσφέροντας έτσι άνεση που μπορεί να κρατήσει για ώρες. Επίσης, με αυτό τον τρόπο εξαλείφει και ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που έχουν αρκετά άτομα που χρησιμοποιούν ασύρματα earbuds, δηλαδή το άγχος μην πέσει κάποιο από τα ακουστικά όσο βρίσκονται εν κινήσει.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα ακουστικά της κατηγορίας τους, που βγαίνουν μόνο σε προκαθορισμένα μεγέθη, τα FITS, έχουν ένα μόνο μέγεθος, το οποίο όμως μπορεί να προσαρμοστεί στο μέγεθος κάθε αυτιού, χάρη στην τεχνολογία Lightform που διαθέτει. Ουσιαστικά, απλά φοράτε τα ακουστικά και στη συνέχεια, μέσω ορισμένων ενσωματωμένων LED, σκληραίνει το τζελ που περιέχεται μέσα στα καλύμματα των ακουστικών, παίρνοντας το ακριβές σχήμα των αυτιών σας. Έτσι, όχι μόνο τα ακουστικά μένουν στη θέση τους, αλλά παράλληλα δημιουργούν και μια μικρή ηχομόνωση που κρατάει εκτός διάφορους ήχους που μπορούν να επηρεάσουν τα gaming sessions σας. Βέβαια, η προσαρμογή αυτή μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη, χρησιμοποιώντας και το app των FITS στο κινητό σας, το οποίο μπορεί να εξατομικεύσει την ακουστική σας εμπειρία, ενώ παράλληλα υπάρχουν αρκετές προεπιλεγμένες λειτουργίες για να διαλέξετε, για κάθε είδους ασχολία, όπως gaming, θέαση ταινιών ή ακόμα και για απλή συνομιλία.

Τα FITS, εννοείται ότι περιέχουν, όπως και όλα τα νέα προϊόντα της Logitech G, την Lightspeed τεχνολογία, μέσω της οποίας αυξάνεται εκθετικά η ποιότητα του ήχου, όπως επίσης σας επιτρέπει να συνδέεστε με PC, Mac, PlayStation κονσόλες, Nintendo Switch και κινητές συσκευές.

Όμως, μιας που μιλάμε για ασύρματα ακουστικά, θα πρέπει να γίνει φυσικά αναφορά και στο πόσο μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, πριν χρειαστεί να μπούνε στη φόρτιση. Λοιπόν, τα Logitech G FITS, αν είστε συνδεδεμένοι μέσω της Lightspeed τεχνολογίας, παρέχουν 7 ώρες ακρόασης και άλλες 8 επιπλέον ώρες από φόρτιση μέσω της φορητής θήκης τους. Από την άλλη, αν είστε συνδεδεμένοι μέσω Bluetooth, οι ώρες ακρόασης ανεβαίνουν στις 10 και 12 αντίστοιχα.

Επίσης, τα νέα αυτά ακουστικά μπορούν να σας “λύσουν τα χέρια” καθώς περιλαμβάνουν ενσωματωμένα μικρόφωνα για να μπορείτε να μιλάτε χωρίς να αποσπάστε από το gaming σας.

Τέλος, τα FITS θα κυκλοφορήσουν σε δύο χρώματα, άσπρο και μαύρο, για να μπορείτε να τα συνδυάσετε με το προσωπικό σας στυλ. Η προτεινόμενη τιμή τους θα είναι γύρω στα 230€, και αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα στην αγορά μέσα στον Οκτώβριο του 2022. Όπως πάντα, περισσότερες πληροφορίες για τα FITS μπορείτε να βρείτε μέσω της επίσημης σελίδας της εταιρίας.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Total Tank Generals

Δοκιμάστε το Total Tank Generals μέσω του δωρεάν demo του στο Steam

Οι 505 Games και Noobz From Poland, θέλοντας να προωθήσουν το επερχόμενο παιχνίδι στρατηγικής τους, …