Our StreamersΜε την νέα οθόνη της AGON by AOC το 4K δεν φαίνεται τόσο απλησίαστο

Όπως αναφέρουμε συχνά εδώ και αρκετό καιρό, είναι πλέον γεγονός πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις των gamers, καθώς όλοι θέλουν να συμβαδίζουν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Και φυσικά, η AGON by AOC είναι ένα brand που δεν χαλάει ποτέ χατίρι στο κοινό της, προσφέροντας πάντα οθόνες (και άλλα περιφερειακά εξαρτήματα) τα οποία όχι απλά συμβαδίζουν με την εξέλιξη της τεχνολογίας, αλλά πολλές φορές είναι και πρωτοπόρες στον τομέα αυτό.

Μην διστάζοντας μάλιστα, να κυκλοφορούν προϊόντα τα οποία λίγο καιρό μετά τα παίρνουν και τα εξελίσσουν ακόμα περισσότερο. Μια τέτοια περίπτωση λοιπόν έχουμε και τώρα, με την νέα οθόνη U28G2XU2, η οποία ουσιαστικά είναι η “εξελιγμένη μορφή” της U28G2XU.

AGON U28G2XU2

Η “νέα” αυτή οθόνη 28 ιντσών, ουσιαστικά είναι φτιαγμένη έτσι ώστε, όλοι οι κάτοχοι μιας nest-gen κονσόλας ή κάποιας νέας κάρτας γραφικών, να μπορούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητες που τους προσφέρουν. Μιας και μιλάμε για μια οθόνη η οποία χαρακτηρίζεται από γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και άμεσο χρόνο απόκρισης 1 ms GtG. Και, παρά τον ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης, η οθόνη δεν “χάνει” ούτε την παραμικρή λεπτομέρεια.

Η U28G2XU2 είναι εξοπλισμένη με ένα αρκετά γρήγορο IPS panel, προσφέροντας ευρεία γκάμα χρωμάτων για πλούσια, κορεσμένα χρώματα, και υψηλή χρωματική ακρίβεια, με την μέγιστη φωτεινότητα των 400 nits να βελτιώνει την ορατότητα του χρήστη σε συνθήκες έντονου φωτισμού του περιβάλλοντος.

Αναφορικά με την συνδεσιμότητα τώρα της οθόνης, η U28G2XU2 διαθέτει δύο θύρες για σύνδεση HDMI 2.1, επιτρέποντάς της να μεταδίδει σε 4Κ @ 144 Hz και πάνω. Μαζί με άλλα δύο DisplayPort 1.4, έχει τη δυνατότητα να μπορεί να υποστηρίξει πάνω της 4 διαφορετικές πηγές βίντεο ανάλυσης 4Κ με υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης, ενώ περιλαμβάνει τις λειτουργίες Picture-by-Picture και Picture-in-Picture, που επιτρέπουν ταυτόχρονη παρακολούθηση διαφορετικού περιεχομένου. Ο διανομέας USB 3.2 (4 θυρών) καθιστά δυνατή τη σύνδεση δεδομένων υψηλής ταχύτητας σε συνδεδεμένες συσκευές, όπως για παράδειγμα ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος.

AGON U28G2XU2

Τέλος, η οθόνη στέκεται πάνω σε μια εργονομική βάση, με ρύθμιση ύψους 130 χιλιοστών, μεγάλη κλίση και δυνατότητα περιστροφής 90° σε μεγάλη εμβέλεια, επιτρέποντας της έτσι να “χωράει” στο κάθε set up σας. Εννοείται πως, όπως και τα περισσότερα από τα προϊόντα της AGON by AOC, έτσι και η U28G2XU2 είναι πιστοποιημένη με VESA DisplayHDR 400.

AGON U28G2XU2

Η U28G2XU2 βρίσκεται ήδη από χτες διαθέσιμη στα ράφια των καταστημάτων, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 799.00€. Περισσότερες πληροφορίες για την οθόνη, μπορείτε να βρείτε μέσω του επίσημου site της AOC.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Τα cheat codes του κλασικού GoldenEye δεν δουλεύουν στο Xbox

Επειδή η φράση “cheat code” ή cheatάκι μπορεί να είναι άγνωστη σε πολλούς από εσάς …