Our StreamersΜεγάλος διαγωνισμός της Creative για τα νέα της ασύρματα ακουστικά

Όπως διαβάσατε και στον τίτλο, η Creative, μια από τις πιο γνωστές εταιρίας σε θέματα ήχου, ανακοίνωσε τα νέα της, ασύρματα, ακουστικά, τα Creative Zen Hybrid, τα οποία πρόκειται να γίνουν διαθέσιμα στην αγορά, από τις 8 Ιουνίου.

Όμως, αυτή τη φορά, η εταιρία αποφάσισε να πάει την διαδικασία προώθησης των νέων της ακουστικών ένα βήμα παραπέρα, αφού ξεκίνησε έναν νέο διαγωνισμό, μέσω του οποίου θα δώσει σε 100 τυχερούς από ένα Creative Zen Hybrid.

Ο διαγωνισμός αυτός, είναι ήδη ενεργός και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι απλά να υποβάλετε την συμμετοχή σας εδώ, συμπληρώνοντας ένα email σας. Από κει και μετά, θα πρέπει να περιμένετε και να δείτε αν θα είστε ένας από τους τυχερούς που θα αποκτήσουν τα νέα ακουστικά.

Βέβαια, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε από μεριάς της η Creative, αυτή η κίνηση, εκτός από προσπάθεια προώθησης του νέου της προϊόντος, είναι και ένας τρόπος να δείξει την ευγνωμοσύνη της στους πελάτες της, που τόσα χρόνια στηρίζουν τα προϊόντα της.

Επιπλέον, η εταιρία ανέφερε ότι αυτό το giveaway, δεν θα είναι το μόνο με το οποίο θα ανταμείψει το κοινό της, αφού, όταν κυκλοφορήσουν, 8 Ιουνίου, και επίσημα τα νέα της ακουστικά, θα τρέξει ένας ακόμα διαγωνισμός, στον οποίο θα πρέπει όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, να ανεβάζουν μια φωτογραφία στα social media τους, με τα νέα της ακουστικά Zen Hybrid και χρησιμοποιώντας το #FindYourZen στην περιγραφή. Ακόμα τα δώρα αυτού του διαγωνισμού δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως η εταιρία αναφέρει ότι θα είναι “πολλά και συναρπαστικά”.

Καλοί οι διαγωνισμοί, όμως θα πρέπει να αναφέρουμε και λίγο την ουσία. Δηλαδή να ακουστικά Zen Hybrid. Πρόκειται για ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, τα οποία είναι δημιουργημένα κυρίως για όσους βρίσκονται πολύ ώρα εν κινήσει. Παρέχοντας την τεχνολογία Hybrid Active Noise Cancellation, μπορούν να ακυρώνουν έως και το 95% του περιβαλλοντικού θορύβου, ενώ η ευκρίνεια της φωνής ενισχύεται για κλήσεις μέσω ενός πρόσθετου μικροφώνου ακύρωσης θορύβου.

Βέβαια, όπως και τα υπόλοιπα αντίστοιχα προϊόντα της Creative, έτσι και αυτά, έχουν την επιλογή Ambient Mode, όπου επιτρέπει στους χρήστες να έχουν αίσθηση του περιβάλλοντος όπου χρειάζεται, κυρίως για την ασφάλειά τους.

Και μιας και μιλάμε για ασύρματα ακουστικά, ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει και στην μπαταρία τους, η οποία μπορεί να φτάσει και τις 37 ώρες ακρόασης, ανάλογα βέβαια και με το αν έχετε ή όχι ενεργοποιημένο και το ANC, ενώ αν τα πράγματα “στραβώσουν” μπορεί να προσφέρει 5 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής, με μόνο 5 λεπτά φόρτισης.

Τέλος, τα Zen Hybrid είναι ακουστικά της σειράς SXFI READY, το οποίο σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την βραβευμένη τεχνολογία Super X-Fi μέσω της εφαρμογής SXFI και να βιώσουν ολογραφικό ήχο σε μουσικό περιεχόμενο που έχουν στα τηλέφωνά τους.

Η τιμή των νέων ακουστικών της Creative θα είναι 98,99€, ενώ όπως αναφέραμε και πιο πάνω, θα γίνουν διαθέσιμα προς αγορά από τις 8 Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της Creative, όπου μπορείτε να διαβάσετε τους όρους του διαγωνισμού που σας αναφέραμε, αλλά και να ρίξετε μια ματιά στα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Πρώτες εικόνες από το No Man’s Sky για το Switch

Όπως είχε γνωστό πριν μερικούς μήνες, το No Man’s Sky, της Hallo Games, πρόκειται να …