Our StreamersΝα ένας καλός λόγος για να αναβάλεις το ξύρισμα της γενειάδας σου για λίγες μέρες

Κατά καιρούς, αναφερόμαστε συχνά πυκνά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία και γενικά με την πρόληψη, μιας και θεωρούμε πως η gaming κοινότητα είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη με αυτό το κομμάτι (ένα από τα πολλά) και έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν, ότι αν θέλει μπορεί να “κινήσει ακόμα και βουνά”.

Έτσι λοιπόν, σήμερα θα αναφερθούμε στην νέα προσπάθεια της Hawkins & Brimble να βοηθήσει τα άτομα τα οποία έχουν μιας συγκεκριμένης μορφής καρκίνου, αλλά και να ενημερώσει όλο το ανδρικό (κι όχι μόνο) κοινό της για αυτό το είδος. Έτσι λοιπόν, η H&B δίνει σε όλους μας έναν λόγο να ξυριστούμε τον Νοέμβριο, και έτσι να γίνουμε μέρος του παγκόσμιου κινήματος του Movember.

Όμως, από το να γράψουμε εμείς για αυτό, καλύτερα είναι να αφήσουμε την ίδια την εταιρία να μας/σας μιλήσει για αυτό, αναφέροντας σας ακριβώς τον τρόπο που θα λειτουργήσει αυτή της η προσπάθεια, το μέρος, αλλά και το πώς θα μπορεί ο καθένας να συμβάλει σε αυτό.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου που μοίρασε στα μέσα ενημέρωσης η Hawkins & Brimble.

Hawkins & Brimble Ελλάδος πιστή στη φιλοσοφία του brand που θέλει τον σύγχρονο άνδρα να φροντίζει τον εαυτό του και να νοιάζεται για τους άλλους, οργανώνει για δεύτερη φορά μετά το 2019 τη δράση «Τον Νοέμβριο έχεις λόγο να μην ξυριστείς». Στόχος της ενέργειας είναι η ενημέρωση και η αφύπνιση του κοινού σε θέματα γύρω από την υγεία των ανδρών και ιδιαίτερα στη σημασία της πρόληψης του καρκίνου, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στο παγκόσμιο κίνημα Movember.

Το Movember μάχεται για την ανδρική υγεία, αναδεικνύοντας την ανάγκη της εγρήγορσης απέναντι στον καρκίνο των όρχεων και του προστάτη, όπως και στις ψυχικές ασθένειες και την αυτοκτονία. To κίνημα χρηματοδοτεί τα τελευταία 20 χρόνια προγράμματα ανδρικής υγείας σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, αφήνοντας το αποτύπωμά του στον τρόπο με τον οποίο οι άνδρες αντιμετωπίζουν τις ασθένειες αυτές.

Η δράση «Τον Νοέμβριο έχεις λόγο να μην ξυριστείς» θα λάβει χώρα το χρονικό διάστημα 7-16 Νοεμβρίου και καθόλη τη διάρκεια της, για κάθε περιποίηση γενειάδας στην Barberia Atenes στο Ψυχικό, 2€ θα διατίθενται υπέρ του κινήματος Movember και του έργου της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας (ΕΟΕ). Επιπλέον, για κάθε δωρεά 5€ στον “κουμπαρά” του σκοπού, η Hawkins & Brimble θα δίνει δώρο προϊόν της.

Η ενέργεια θα κορυφωθεί με ένα event την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου, όπου η Hawkins & Brimble και η Barberia Atenes θα υποδεχτούν φίλους και συνεργάτες και όλα τα έσοδα από τις περιποιήσεις θα δοθούν υπέρ του σκοπού.

Την ενέργεια «Τον Νοέμβριο έχεις λόγο να μην ξυριστείς» υποστηρίζουν φέτος η Barberia Atenes Gentlemen’s Club στο Ψυχικό και οι εταιρείες De’Longhi, Κτήμα Μουσών, Παπασπύρου Ψυχικό και thinkbrands.

Για να συμμετέχετε στη δράση, κλείστε RV ηλεκτρονικά εδώ ή στο 210 6721930.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Όλα όσα είδαμε στο Direct του Xbox

Το Xbox έκανε προχθές ένα Developer Direct για να μας δείξει τα επερχόμενα παιχνίδια που …