Αρχική / Νέα / Νέα αποχώρηση από τη Blizzard

Νέα αποχώρηση από τη Blizzard

Η Blizzard αποχαιρέτησε το δεύτερο CFO της, την περασμένη εβδομάδα, μετά την έξοδο της Amrita Ahuja από την εταιρεία.

Η Ahuja μεταφέρθηκε στην Square Inc., μία εταιρεία λύσεων πληρωμών, που διευθύνει ο συνιδρυτής του Twitter, Jack Dorsey.

Βασικά το ότι είναι ο δεύτερος CFO που φεύγει από τη Blizzard είναι μόνο εν μέρει αληθές.

Παρόλο που ο Spencer Neumann απολύθηκε από CFO πρόσφατα, ενεργούσε στο όνομα της Activision-Blizzard, ενώ η Ahuja εργαζόταν αποκλειστικά για τη Blizzard.

Όμως είναι μια κίνηση που τερματίζει την οκτάχρονη παραμονή της Ahuja στη Blizzard.

Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Ahuja επέβλεπε μια σειρά οικονομικών πραγμάτων για στρατηγικές και επενδυτικές κινήσεις της εταιρείας. Αυτό προφανώς είναι κάτι που πρόσεξε ο νέος της εργοδότης, καθώς ανέφερε ότι η προσθήκη της Ahuja στη Square σημαίνει ότι “βρήκαμε μία εκπληκτική πολυδιάστατη επιχειρησιακή ηγέτιδα”.

Η Blizzard δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης της Ahuja. Ο Spencer Neumann αντικαταστάθηκε άμεσα με τον Dennis Durkin. Όσο για το ποιος μπορεί να αναλάβει τη θέση της, πιθανότατα θα είναι μια εσωτερική μίσθωση και όχι αναζήτηση για άτομα εκτός της εταιρείας.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Μέσα στο 2020 το Last of Us Part II;

Μια γκάφα κατά τη διάρκεια συνέντευξης ήταν η αιτία να πάρει φωτιά το ίντερνετ, όσον …