Αρχική / Νέα / Νέα σεζόν ξεκινάει στο Dauntless

Νέα σεζόν ξεκινάει στο Dauntless

Από την επόμενη Τρίτη ( 16 Ιουλίου), θα έχουμε την εισαγωγή της νέας σεζόν, στο παιχνίδι Dauntless, όπου θα έχει σαν κύριο θέμα τους πειρατές (Yaaaaarrrrrrrrr).

Θα ονομάζεται Fortune & Glory και οι παίχτες θα πρέπει να ταξιδέψουν σε ένα νέο νησί, το Island of Trials, το οποίο είναι υπό την κυριαρχία της Lady Luck.

Η Lady Luck, σας προκαλεί να φέρετε εις πέρας τις δοκιμασίες που έχει ετοιμάσει, στις οποίες θα πρέπει να σκοτώσετε διάφορα Behemoths. Βέβαια, δεν θα είναι τόσο απλό, μιας και αυτά τα Behemoth, θα είναι τόσο «φτιαγμένα» με νέες ικανότητες, όπου θα τα ζήλευαν ακόμα και τα αμάξια στο Fast and the Furious.

Επιπλέον, στο νησί, θα προστεθούν και μερικά νέα πλάσματα, όπως τα “smollusks” τα οποία μοιάζουν αρκετά με σαλιγκάρια, όπου αν δεν προσέξετε, η γλίτσα που αφήνουν όσο προχωράνε, αντίθετα με την γνωστή διαφήμιση που λέει ότι η γλίτσα των σαλιγκαριών θεραπεύει τις ραγάδες και τις ουλές, μπορεί να σας κάνει την ζωή αρκετά δύσκολη.

Οπότε, όσο γλυκά και άκακα σας φαίνονται, καλό θα ήταν να τα κάνετε προϊόν για ραγάδες, όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

Φυσικά, η Τύχη χαμογελάει στους τολμηρούς, έτσι κάθε φορά που θα τελειώνετε κάποια δοκιμασία, θα παίρνετε σαν ανταμοιβή, ένα νέο νόμισμα, το Mark, τα οποία μπορείτε να τα εξαργυρώσετε στην Lady Luck για να αγοράσετε αρκετά νέα καλούδια, όπως για παράδειγμα cosmetic αντικείμενα, νέα mods για τα όπλα σας και special moves.

Βέβαια, για όσους δεν ενδιαφέρονται για τα cosmetic κ.τ.λ., θα υπάρχει ακόμα ένας λόγος που θα δελεάσει αρκετούς να δοκιμάσουν την τύχη τους στο νησί. Αυτός θα είναι ένας πίνακας, στον οποίο να αναγράφονται τα ονόματα των παιχτών ή των ομάδων, όπου έχουν ολοκληρώσει τις δοκιμασίες μέσα σε λιγότερο χρόνο.

Το Fortune & Glory αναφέραμε ότι θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τον Αύγουστο, για PS4, Xbox One και PC.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Νέο βίντεο για το Microsoft Flight Simulator

Κατά την διάρκεια της X019, η Microsoft μας έδειξε ένα νέο βίντεο, για το επερχόμενο …