Αρχική / Νέα / Νέα skins στο Overwatch

Νέα skins στο Overwatch

Μετά τα νέα legendary skins που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα στα πλαίσια του Retribution event, έρχονται ακόμα περισσότερα τον επόμενο μήνα μέσω Twitch.

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη πλατφόρμα streaming αποκάλυψε μια σειρά από νέα skins κατά τη διάρκεια ενός Twitch Day event. Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα παρακάτω , αυτά περιλαμβάνουν εναλλακτικές εμφανίζεις για τους D.Va, Ana, Zarya, Genji, Sombra, Lucio, Widowmaker, Orisa, Winston, Reinhardt, Zenyatta, και Junkrat.

Τα παραπάνω θα είναι διαθέσιμα μέσω της υπηρεσίας Overwatch League All-Access Pass του Twitch. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει αποκλειστικά αντικείμενα για το παιχνίδι και για την πλατφόρμα και κοστίζει 30 $ ή 20 $ για τους συνδρομητές του Amazon/Twitch Prime.

Τα skins θα γίνουν διαθέσιμα στις αρχές Μαΐου και αναμένουμε να δούμε αν θα δοθεί η δυνατότητα στο μέλλον να αποκτηθούν και μέσα από παιχνίδι.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Τα πέντε games που σαρώνουν στο YouTube

Μεγάλος νικητής ξανά το Minecraft. Το 2019 κοντεύει να φτάσει στο τέλος του και έφτασε …