Αρχική / Νέα / Νέο shooter από τις Square Enix και People Can Fly

Νέο shooter από τις Square Enix και People Can Fly

Αν και είθισται να μην έχουν δικό τους pre-E3 preview event, η Square Enix έκανε ένα πολύ καλό show φέτος, με μία αρκετά μεγάλη λίστα επερχόμενων κυκλοφοριών και δύο τεράστιους τίτλους όπως το Final Fantasy VII Remake και το Marvel’s Avengers.

Αποκάλυψαν επίσης το Final Fantasy VIII Remastered και το Outriders.

H Square Enix και η People Can Fly, η εταιρεία πίσω από το Gears of War Judgement και το Bulletsorm, ανακοίνωσαν ένα νέο AAA τίτλο, ένα drop-in-drop-out, co-op shooter, που θα παίζετε από 1 έως 3 παίκτες και θα διαδραματίζεται σε sci-fi περιβάλλον. Το Outriders, όπως ονομάζεται το παιχνίδι, θα κυκλοφορήσει σε Xbox One, PS4 και PC το καλοκαίρι του 2020.

Λεπτομέρειες ωστόσο για τον τίτλο παρέμειναν επτασφράγιστο μυστικό από την εταιρεία κατά την διάρκεια του press conference της Ε3.

«Το Outriders είναι το παιχνίδι που θέλαμε να φτιάξουμε εδώ και χρόνια,» είπε ο Sebastian Wojciechowski, o Studio Head της People Can Fly. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που δουλεύουμε με την Square Enix σε αυτό το project, είναι μεγάλο εγχείρημα για εμάς και η ομάδα μας έχει μεγαλώσει αισθητά για να δουλέψει πάνω στο project Outriders. Πλέον έχουμε πάνω από 200 developers σε 4 studio στον κόσμο, να δουλεύουν πάνω στο project, για να σιγουρευτούμε ότι θα γίνει το πιο φιλόδοξο shooter που έχει βγει. Είμαστε κατενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το Outriders στον κόσμο, και αδημονούμε να σας δείξουμε περισσότερα για το παιχνίδι.»

«H People Can Fly, είναι ο τέλειος συνέταιρος για εμάς για να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι σαν το Outriders. Έχουν τεράστια ιστορία στο να δημιουργούν πολύ ποιοτικά shooters, επίσης και απαράμιλλη εμπειρία και τεχνογνωσία στην Unreal game engine, ασυναγώνιστη στην gaming βιομηχανία.» Είπε ο Lee Singleton, o Co-Head της Square Enix External Studios.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Η μαγεία του Fairy Tail θα σας συναρπάσει

Κατά την διάρκεια του Tokyo Game Show, η Koei Tecmo, σε συνεργασία με την Gust …