Αρχική / Νέα / Νέο trailer για το Scavengers

Νέο trailer για το Scavengers

Με ένα έντονο χιονισμένο περιβάλλον ο επερχόμενος τίτλος Scavengers της Midwinter Entertainment, πήρε για λίγο τα φώτα πάνω του κατά την διάρκεια των Game Awards.

Συγκεκριμένα με ένα νέο τρέιλερ το Scavengers μας επιβεβαιώνει ότι θα είναι ένα survival shooter παιχνίδι, το οποίο απαιτεί την συνεργασία μεταξύ των παικτών αφού το περιβάλλον και τα εμπόδια που συναντούν γίνονται όλο και πιο δύσκολα.

Αναλυτικότερα περισσότερες λεπτομέρειες από την περιγραφή του παιχνιδιού από την Midwinter μπορείτε να δείτε εδώ:

Σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, ένα κατακλυσμικό γεγονός έχει οδηγήσει σε μια νέα εποχή παγετώνων και μια τεράστια κατεψυγμένη ερημιά περιμένει για εξερεύνηση. Η καλύτερες πιθανότητες για να ξεπεράσεις τις προκλήσεις αυτού του μετά-αποκαλυπτικού κόσμου είναι να συνεργαστείτε μαζί. Αντιμέτωποι με ακραίες καιρικές συνθήκες και ελάχιστους πόρους, εχθρικούς κατοίκους και αντίπαλους παίχτες, πρέπει να συνεργαστείτε για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Έτσι ώστε να βελτιώσετε τον εξοπλισμό σας, τα όπλα σας και τα εργαλεία σας για να εξασφαλίσετε την επιβίωση σας στην ανθρώπινη φυλή. Το Scavengers είναι ένα συνεργατικό survival shooter παιχνίδι από την Midwinter Entertainment, ένα ανεξάρτητο στούντιο το οποίο ιδρύθηκε από βετεράνους της gaming βιομηχανίας με σκοπό να δημιουργούν ουσιαστικά παιχνίδια τα οποία απαιτούν την ομαδική συνεργασία.

Το Scavengers θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, παρόλα αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί σε ποιες πλατφόρμες είναι ακόμα.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Ρεκόρ πωλήσεων για το NieR: Automata

Ξεπέρασε τα τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα. Έχουν περάσει πλέον πάνω από δύο χρόνια από τη στιγμή …