Αρχική / Νέα / Νέο Update πιο “φιλικό” στους νέους παίκτες.

Νέο Update πιο “φιλικό” στους νέους παίκτες.

Το επόμενο patch του Fallout 76 μπορεί να μην προσθέτει NPCs (όπως αυτό που θα έρθει το φθινόπωρο), αλλά φαίνεται ότι θα έχει αρκετές σημαντικές αλλαγές. Τόσες αλλαγές που το patch 11 θα καθυστερήσει μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Οι κυριότερες αλλαγές θα έχουν να κάνουν με την εμπειρία ενός νέου παίκτη που θα την κάνουν ακόμα πιο φιλική προς αυτόν.

Οι χαρακτήρες κάτω από το level 15 θα έχουν περισσότερη αντοχή σε ασθένειες αλλά και το κόστος για το λεγόμενο fast travel θα μειωθεί για όσους βρίσκονται κάτω από το 25ο level. Μερικά rewards από τα Challenges για χαμηλού level παίκτη θα βελτιωθούν και οι περιοχές Ash Heap, Savage Divide, Toxic Valley που οι νέοι παίκτες συναντούν καθώς φεύγουν από την αρχική περιοχή, θα περιλαμβάνουν συναισθηματικές συνθέσεις.

Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν βελτιώσεις στον τρόπο που θα λειτουργεί το armor και κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις για το HUD από το menu. Θα αλλάξει επίσης η μείωση φαγητών και ποτών, οι περιγραφές αντικειμένων και η επιλογή “scrap the junk” δε θα σβήνει πλέον τα στοιχεία που έχετε συγκεντρώσει.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Νέο βίντεο για το Microsoft Flight Simulator

Κατά την διάρκεια της X019, η Microsoft μας έδειξε ένα νέο βίντεο, για το επερχόμενο …