Αρχική / Νέα / Νέος τίτλος από την ομάδα του Left 4 Dead

Νέος τίτλος από την ομάδα του Left 4 Dead

Η Warner Bros. Interactive Entertainment και η Turtle Rock Studios ανακοίνωσαν το Back 4 Blood, από τους δημιουργούς και την ομάδα ανάπτυξης του coop φαινόμενου Left 4 Dead.

To Back 4 Blood είναι σχεδιασμένο από τη βάση του ως ένας πρωτότυπος τίτλος και ‘παντρεύει’ τα καλύτερα στοιχεία που έκαναν το προηγούμενο Zombie Shooter παιχνίδι τόσο επιτυχημένο, με νέα χαρακτηριστικά και την τελευταία τεχνολογία.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ομάδα της Turtle Rock Studios στο Back 4 Blood, για να προωθήσουμε το coop zombie είδος με καινοτόμο multiplayer gameplay” είπε ο Πρόεδρος της Warner Bros. Interactive Entertainment, David Haddad. “Αυτή ταλαντούχα ομάδα δημιουργεί συναρπαστικά παιχνίδια εδώ και πολύ καιρό, και είναι μεγάλη ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί τους για να φτιάξουμε ένα νέο σύμπαν στο gaming ειδικά για τη μεγάλη κοινότητα των coop zombie shooter”.

Είναι δύσκολο να υπερτιμήσουμε το πόσο εξαιρετική ευκαιρία είναι. Επιστρέφουμε σε ένα είδος που γεννήθηκε στο studio μας, με πάνω από δέκα χρόνια πρόσθετης εμπειρίας και ιδεών για ζόμπι στο μυαλό μας”, όπως είπε ο Chris Ashton, συνιδρυτής και σχεδιαστικός παραγωγός της Turtle Rock Studios. “Έχουμε επίσης μερικούς από τους καλύτερους συναδέλφους στη WBIE που καταλαβαίνουν την αναπτυξιακή μας διαδικασία και είναι δίνουν σημασία στον παίκτη με την ίδια αφοσίωση. Μας αρέσει να μπορούμε να κάνουμε ανακοινώσεις, ώστε να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε με την κοινότητα των παικτών άμεσα”.

Δεν επαναπαυόμαστε σε προηγούμενες επιτυχίες. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε όλα όσα έχουμε μάθει και να πάμε μπροστά. Ξέρουμε ότι είναι μεγάλη απαίτηση”, είπε ο Phil Robb, συνιδρυτής και δημιουργικός παραγωγός στην Turtle Rock. “Μεγαλώνουμε σημαντικά την ομάδα μας επειδή αντιμετωπίζουμε τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του studio. Γνωρίζουμε ότι αυτός ο τίτλος πρέπει να ξεχωρίσει και σκοπεύουμε πλήρως να το κάνουμε να συμβεί”.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Ρεκόρ πωλήσεων για το NieR: Automata

Ξεπέρασε τα τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα. Έχουν περάσει πλέον πάνω από δύο χρόνια από τη στιγμή …