Αρχική / Νέα / Ο deadmau5 ετοιμάζει παιχνίδι

Ο deadmau5 ετοιμάζει παιχνίδι

Ο διάσημος μουσικός παραγωγός πραγματοποίησε stream, στο οποίο έδειξε μια πολύ αρχική εκδοχή του παιχνιδιού που ετοιμάζει και έδωσε πληροφορίες για αυτό.

Μέσω Twitch, ο Joel “Deadmau5” Zimmerman, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έπαιξε το παιχνίδι που έχει στα σκαριά και μίλησε για τα mechanics των όπλων. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο το παιχνίδι είναι σε πολύ αρχική μορφή. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω Twitter, το παιχνίδι είναι pre-alpha μορφή και θέλει τουλάχιστον ένα χρόνο ανάπτυξης μπροστά του.

Η λογική πίσω από τα όπλα είναι κοντά σε αυτή του Fortnite, καθώς σε όλα θα προστεθεί hitscan εκτός του sniper. Επίσης δεν έγινε λόγος για το είδος του παιχνιδιού, αν και από το βίντεο φαίνεται σαν arena shooter, ο μουσικός επισήμανε πως είναι απλά ένα πρωτότυπο και πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Τα πέντε games που σαρώνουν στο YouTube

Μεγάλος νικητής ξανά το Minecraft. Το 2019 κοντεύει να φτάσει στο τέλος του και έφτασε …