Αρχική / Νέα / Ο Gene Simmons σε Pokemon;

Ο Gene Simmons σε Pokemon;

Την προηγούμενη βδομάδα είχαμε την παρουσίαση μερικών νέων Pokémon, τα οποία θα εμφανιστούν στα παιχνίδια Pokémon Sword και Shield.

Και δεν μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε τις ομοιότητες που είχε ένα από αυτά, με τον διάσημο μπασίστα των KISS, Gene Simmons.

Για τους λίγους που δεν γνωρίζουν, τα χαρακτηριστικά που έκαναν τον Simmons διάσημο είναι η ασπρόμαυρη αμφίεση που έχουν οι KISS, αλλά και η μεγάλη του γλώσσα, την οποία επιδεικνύει σχεδόν συνέχεια στις συναυλίες του συγκροτήματος.

Ε λοιπόν, το νέο Pokémon, Obstagoon, φαίνεται να έχει όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέραμε. Από το ασπρόμαυρο στιλ, μέχρι και την μακριά γλώσσα.

Και δεν είμαστε και οι μόνοι που το παρατηρήσαμε αυτό, μιας και αρκετά άτομα κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα με εμάς. Και μερικοί από αυτούς μάλιστα, ενημέρωσαν τον ίδιο τον Simmons, ο οποίος φάνηκε να το διασκεδάζει και μετέπειτα να δηλώνει, στο Newsweek, ότι νιώθει αρκετά κολακευμένος από αυτό.

Βέβαια, η σύνδεση αυτή, μπορεί να γίνει μόνο σε θεωρητικό επίπεδο, μιας και δεν έχουμε κάποια επίσημη δήλωση της εταιρίας, σχετικά με το αν το Pokémon αυτό είναι βασισμένο στον Simmons ή απλά έτυχε να μοιάζουν αρκετά.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Μεγάλη νικήτρια της δεκαετίας η Nintendo

Οδεύουμε σιγά σιγά στην νέα χρονιά και παράλληλα σε μια νέα δεκαετία και έφτασε λοιπόν …