Αρχική / Νέα / Ο Pawel Sasko μίλησε για το Cyberpunk 2077

Ο Pawel Sasko μίλησε για το Cyberpunk 2077

Οι φαν του Cyberpunk είχαν την τιμητική τους στην Ε3 καθώς η Microsoft και η CD Projekt RED, αποκάλυψαν πολλά για το επερχόμενο τους τίτλο, Cyberpunk 2077. Πλέον γνωρίζουμε ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020, ωστόσο οι developers σε μία πρόσφατη συνέντευξή τους απάντησαν σε αρκετές και κρίσιμες ερωτήσεις.

Αν και η CDPR έχει προσφάτως απαντήσει, σχετικά με το multiplayer στο παιχνίδι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο lead quest designer Pawel Sasko ρωτήθηκε αν το Cyberpunk 2077 θα είναι single-player κατά την κυκλοφορία του.

Και η απάντησή του μας άφησε σκεπτόμενους, «Ναι, 100%. Δεν εργαζόμαστε πάνω στο multiplayer, είμαστε καθόλα προσηλωμένοι στο single-player. Θα κάνουμε αυτό και μετά βλέπουμε. Δεν λέμε ότι δεν θα γίνει, αλλά δεν λέμε ότι είναι στα άμεσα σχέδια. Αν κάτι τέτοιο εν τέλει γίνει, θα είναι σίγουρα post-launch και αυτό είναι ότι μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή.»

Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε multiplayer στο Cyberpunk 2077, ειδικά με τους συγκεκριμένους developers, που είναι γνωστοί για τα stories τους, τις επιλογές και τις επιπτώσεις και τα game mechanics τους.

Και λόγω αυτού, όταν ερωτήθηκε ο Sasko, για το πως θα κρατήσουν την αυθεντικότητα του παιχνιδιού σε multiplayer περιβάλλον, ο ίδιος δήλωσε «Σίγουρα, είμαστε γνωστοί για τις καλές ιστορίες, τους καταπληκτικούς χαρακτήρες, επιλογές και επιπτώσεις. Οπότε αυτό είναι κάτι που θα γίνει με τον τρόπο μας, αν γίνει κάτι τέτοιο. Θα αποφύγουμε οτιδήποτε δεν συνάδει με αυτό. Ή με τον τρόπο μας, ή καθόλου.»

Από ότι φαίνεται συνεχίζουμε να μαθαίνουμε πράγματα για το παιχνίδι και ίσως και νέα που ευελπιστούμε να εφαρμοστούν στο Cyberpunk 2077 μετά την κυκλοφορία του. Άσχετα όμως με το αν θα έχουμε multiplayer ή όχι μετά την κυκλοφορία του τίτλου, αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον στην συνέντευξη με τον Sasko ήταν η αναφορά του, για το τι υπάρχει εκτός των τειχών της Night City.

Οι παίκτες θα μπορούν να περιηγηθούν εκτός των ορίων της πόλης. Ναι, ναι καλά διαβάσατε, θα υπάρχουν περιπέτειες και εκτός των τειχών της πόλης. O Pawel Sasko το επιβεβαίωσε λέγοντας «το Cyberspace είναι πραγματικά ένα πολύ επικίνδυνο μέρος, όπως είδατε και στα demo φέτος, υπήρχαν πολυάριθμοι netrunners που πέσατε στην ανάγκη τους για να μπείτε εκεί, ήσασταν εκεί ξαπλωμένοι μέσα σε μία μπανιέρα γεμάτη πάγο, επειδή το σώμα σας είχε μετατραπεί σε CPU και χρειαζόσασταν πολύ transferring power. Οπότε, μπαίνετε στο cyberspace σε πολύ συγκεκριμένες χρονικές στιγμές στην ιστορία και σε μερικές περιπτώσεις μπορείτε να το εξερευνήσετε κιόλας. Αλλά το παιχνίδι δεν είναι μόνο η Night City. Υπάρχει και η περιβάλλουσα περιοχή, η λεγόμενη Badlands. Μπορείτε να φύγετε από την πόλη και να περιηγηθείτε, να δείτε πως είναι ο κόσμος εκτός της πόλης και… να ξέρετε είναι δύσκολα έξω από την πόλη. Αλλά έχετε quests εκεί, συμβόλαια να εκτελέσετε, και θα σταλθείτε ούτως ή άλλως εκεί από το main story. Υπάρχουν όμως και άλλες εκπλήξεις…»

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Δωρεάν το Wasteland 2 στο GOG Galaxy

Άλλος ένας τίτλος θα διατεθεί δωρεάν μέσα στην εβδομάδα, αυτή τη φορά από το GOG …